Fra 1. – 24. februar skyller 2019-udgaven af VinterJazz indover hele det danske jazzland. I Fredericia bliver der vinterjazzet i Tøjhuset,hvor foreningerne FredericiaLive og Fredericia Jazzklub har slået sig sammen omat præsentere et spændende jazz-program.

VinterJazz er en landsdækkende musikfestival, der på 18. århar fokus på live-jazz’en og dens mange tilholdsstederrundt omkring i landet

Det, der gør Vinterjazz til en specielmusikbegivenhed, er, at det er et nationalt sammenskudsgilde mellemspillesteder og arrangører, musikere og publikum, de store byer ogudkantsdanmark – et nationalt initiativ, som er skabt og finder sted lokalt.Vinterjazz er dog først og fremmest en klubfestival, som kickstarter sæsonenfor de mange jazzklubber, som skaber et miljø, hvor jazzen kan udvikle sig ogleve året rundt. Vinterjazz de seneste år har sat ny rekord med deltagelse afmere end 130 spillesteder og uafhængige arrangører.

Programmetfor Vinterjazz i Fredericia byder på ikke færre end 10 forskelligearrangementer, heraf 11 koncerter, 1 film med loungejazz og en jazzskolefor børn.

Køb en kombi-billet

Hvis man vil gå op opdagelse i de meget forskelligekoncerter, er der mulighed for at sikre sig en kombi-billet til 250 kr. og dermedfå en klækkelig rabat. Billetten dækker indgangen til 4 af koncerterne.

Dertil kommer, at 4 af koncerterne er gratis, idet detraditionelle fredagsjam-eftermiddage i Tøjhuset naturligvis som altid har frientre.

Programmet ser således ud:

Fre. d. 1. febr. kl. 15

Fredagsjam  med Twang. Fri entre

Tors. d. 7. febr. kl. 20

Indra. Med Uffe Steen, Thomas Sejthen og Benjamin Trærup

Fre. d. 8. febr. kl. 15

Fredagsjam med Pi/Uzameckis/Kim. Fri entre

Lør. d. 9. febr. kl. 12

Frokostjazz medCotapaxiNew Orleans Jazz Band

Lør. d. 9. febr. kl. 21

Trine Lise Væring

Tors. d. 13. febr. kl. 20

Teitur

Fre. d. 15. febr. kl. 15

Fredagsjam med David Braid Quartet. Fri entre

Lør. d. 16. febr. kl. 14

Will & Venndt

Fre. d. 22. febr. kl. 15

Cafe Blues Corner med Tim Lothar. Fri entre.

Lør. d. 23.febr. kl. 12

Frokostjazz medThe Spirit of New Orleans

Alle koncerter finder sted i Tøjhuset. Det fulde program med oplysninger om priser kan ses på hjemmesiden tojhuset.dk, hvor der også er billetsalg fra. Læs desuden også mere om Kombibilletten, der ligeledes købes via tojhuset.dk