Der findes alle mulige udfordringer. Spis ikke slik i 100 dage, træn 50 gange inden jul, lær at løbe 5 km inden en måned osv. Men hvem udfordre os egentlig i, at tale pænt til hinanden? Her i huset har jeg to teenagere, som elsker at se forskellige Youtubere, og meget kan man sige, det er som om, de kun har fået ganske få ord i deres ordforråd, og de er ikke videre opmuntrende. Reklamen med budskabet ”Tal ordentligt – det koster ikke noget” har fat i noget rigtigt.

Tænk hvis vi lavede en udfordring, som gik ud på at rose hinanden mindst fem gange om dagen. Kan det lade sig gøre?!

Lyt til kroppen – den lyver aldrig

Flere har nu spurgt, om jeg ikke kan uddybe, hvad jeg laver til daglig. Så her en kort beskrivelse. For 15 år siden åbnede jeg min klinik, hvor jeg startede som massør. Jeg indså hurtigt, at jeg ikke kunne hjælpe nok, kun med massagen, hvorfor jeg læste videre til Idrætsskades- og columna terapeut. Der var stadig ting, som jeg ikke kunne få skovlen helt ind under, hvilket resulterede i, at jeg begyndte at læse til Kranio Sakral terapeut. Jeg oplevede, at flere og flere fik stress, depression og massiv hovedpine, hvor jeg med mine daværende uddannelser, ikke kunne hjælpe folk. Min erfaring er, at har kroppen rigtig ondt, så kan man kun få gavn af massagen, fra timer til ganske få dage, hvor jeg med Kranio Sakral kan løsne kroppens fascier og skabe balance i centralnervesystemet, hvilket får kroppen til selv at arbejde og skabe ro. For mig er det vigtigt at se kroppen som en helhed, et redskab som jeg med mine akupunktur uddannelser virkelig får gavn af. En spændingshovedpine kan stamme fra et 10 år gammelt brud i foden, eller lændesmerter kan stamme fra en tand, som man har valgt ikke at genopbygge.

Jeg arbejder også som personlig træner. Både med enkelt personer og hold. Det hele foregår udenfor. Jeps også når det står ned i fede stråler eller er -4 grader. Følelsen af frihed og den energi naturen giver, vinder med flere længder lugten fra et træningslokale.

Mit motto i klinikken: Lyt til kroppen – den lyver aldrig.

Videoer

Tak for jeres ønsker til kommende videoer, det er SÅ fedt at der er respons fra jer! Ikke nok med, at jeg så ved I læser min klumme <3 så føler jeg ikke helt det er spildt arbejde! Tak

De elastikker jeg anvender, kan I købe hos mig (2 for 50 kr.) eller hos en sportsbutik. Det er vigtigt, at I ikke køber dem for stramme. Er de ikke til at rokke ud af stedet, får I næsten ikke bevæget f.eks. armene, og opnår derved ikke fuld udbytte af øvelsen.

I denne uge skal vi have lidt sved på panden. Så ryd et areal på 2 x 2 meter og find de bløde joggingbukser frem. Og vær nu realistisk! Har du ikke dyrket motion i tre år, så skal du ikke starte hvor du slap. Tag level 1 nogle uger og hop så på level 2. Og omvendt, har du været i gang længe, ikke har rykket dig, hverken i spejlet eller med konditionen, så er det tid til at få storetåen ud af komfortzonen og nappe 5 omgange med fuld gas.

Hvis du er på Facebook, så kan du finde min side Ironwomandk, her poster jeg både videoer, opskrifter, gode råd osv. Velkommen

Sæt i gang

Start med at kigge op fra computeren, ros personen tættest på dig – så har du kun 4 x ros tilbage i dag – A-HU-A

Mette Bjeld
mette@bjeld.dk