Eller en anden dinosaurus? GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har til sæson 2021 udskiftet tre af de store modeller i dinosaurparken. Og de tre udskiftede modeller kommer nu på auktion.

Første, anden, tredje.

Tre store dinosaurmodeller, som har stået i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA siden 2015, kommer nu på auktion. De tre modeller er den måske mest kendte Tyrannosaurus rex samt en Parasaurolophus og en Allosaurus.

Dinosaurerne har tidligere kunnet bevæge sig og sige lyde, men det kan de dog ikke mere. Og for at der er ensartethed blandt modellerne i dinosaurparken, blev det besluttet at udskifte de tre store modeller.

– Vi kunne ikke finde en alternativ plads til modellerne her i parken, men de kan sagtens bruges til udstilling endnu. Så vi mente, at det kunne være sjovt at sætte dem på auktion, siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe.
Og det kræver god plads hos køberne; modellerne er nemlig flere meter høje og lange.

– Jeg kunne forestille mig, at de kunne stå som blikfang ved en virksomhed eller en udstilling. Vi er i hvert fald spændte på, hvem der kunne være interesserede i at få deres egen private dinosaur. Det er jo ikke alle og enhver, der kan sige, at de har en Tyrannosaurus rex, siger direktøren.

Det er auktionshuset Campen Auktioner, der står for salget af de tre store dinosaurer. Selve auktionen foregår online og slutter onsdag den 5. maj 2021 kl. 19.30.
Inden da bliver det muligt for interesserede bydere at se de tre dinosaurer, der skal under hammeren, ved selvsyn. Dette eftersyn foregår søndag den 2. maj fra kl. 12.00 til 14.00 på Vejlevej 29 i Give.

Det er muligt at læse mere om og se auktionerne her.

– Vi har ikke en masse forventninger. Vi håber bare, at de sælger godt, og vi finder nogle købere, der vil være glade for dinosaurerne, siger Richard Østerballe.

Udover de tre dinosaurer er der også andre effekter sat til salg i et oprydningsudsalg for parken.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Markus Kristiansen
Markus Kristiansen
14:17 - 27. april 2021 14:17

Vil bare sige at det dinoland er faldefærdigt. Det har aldrig rigtig fungeret og lyd og brøl fra dem var mildt sagt elendigt og oftest ikke eksisterende. Endviderer som årskortholder for en stor familie på 4 så er der i den grad brug for at Give Zoo begynder at stramme op på mange steder i området som hænger i “neglene”. Mens andre parker har opdateret og opgraderet så har Give parken valgt at stå “standby” og det kan gæsterne godt mærke.
Til serviceInfo så prøv Knuthenborgs Dinoland, det spiller og virker og er mega flot og også “lidt” uhyggeligt”…