Fredericia Avisen var i Fredericia Idrætscenter, da spidskandidat Peder Tind fra Venstre kom for at afgive sin stemme, vi fik efterfølgende muligheden for at tale lidt med Peder og stille ham et par spørgsmål.

Hvordan føler du valgkampen er gået?

“Jeg føler, vi har ført en god og konstruktiv valgkamp med fokus på fremtidens Fredericia, vi har i samlet flok leveret en forenet og åbenhjertig indsats for at fortælle fredericianerne, hvad Venstre her lokalt står for, samt at vi naturligvis ønsker at fortsætte det brede sammenarbejde i byrådet de næste fire år også. Venstre har sat sit præg på mange politiske beslutninger og det vil vi blive ved med, sagde Peder Tind og fortsatte:

“For mig og for Venstre har det været vigtigt at holde fokus på det enkelte menneske og på, hvordan vi kan skabe et lokalsamfund hvor der er mere tillid og mindre kontrol”.

Hvad brænder du for?

“Som Fredericiadreng brænder jeg for Fredericias udvikling og jeg har igennem hele den nu afsluttede valgkamp holdt stærkt fokus på udviklingen i hele Fredericia, da det for mig er vigtigt vi har et Fredericia der hænger sammen”

Her kl. ca. 14 i FIC har der været 25% af de stemmeberettigede igennem, hvad er din holdning til det?

“Jeg glæder mig over, at se så stor valgdeltagelse her på demokratiets festdag, med en 1/4 del af alle, der skal stemme heroppe igennem allerede er det tydeligt at Fredericiaanerne har vist at de ønsker at bruge deres demokratiske ret til at sætte sit kryds ved KV17”.

Hvad skal du bruge resten af dagen på?

“Jeg skal sammen med min kone Anitha hente “bøfferne”, som vi i daglig tale kalder vores to piger, så skal vi hygge lidt og slappe af i haven, i aften skal jeg ind til Tøjhuset for at følge valgets gang”.