Fredericia Avisen var i dag tilstede for at tale med de morgenfriske kandidater fra Venstre, der i samlet flok havde stillet sig til op på Fredericia Banegård med kaffe og muffins til morgen pendlerne.
Fra kl. 07.00 til godt 08.00 blev der således budt på kaffe og farverige muffins med vedlagt valgmateriale. Alle kandidaterne stillede sig beredvilligt og kampklar til rådighed for spørgsmål fra vælgerne, det blev der taget godt i mod af de morgentravle mennesker på vej på arbejde eller andre gøremål.
Spidskandidat for Venstre Peder Tind forklarede Fredericia Avisen, at hele ideen med at møde op i samlet flok på Banegården var opstået således, at Venstre kunne vise, at de står sammen om at føre en aktiv og fælles valgkamp, naturligvis med plads til forskelligheder og personlige meninger.”
“Synes du i dag var en succes”, spurgte vi Gitte Bertelsen. “Jeg synes, det er gået fremragende, folk tog godt imod os og der var en masse positive reaktioner”.
Også Peder Tind var tilfreds: “Jeg er meget tilfreds med fremmødet og den fælles indsats. Jeg synes, at folk tog godt imod os. Jeg ved godt, det var muffins, men det gik som varmt brød”
Byrådsmedlem Christian Jørgensen fortsatte:
“Jeg synes, det var et godt initiativ og jeg støtter op om, at vi i samlet flok løfter valgkampen for Venstre.”
Stemningen i den times tid, der blev budt på kaffe og muffins var god og lidt i 08.00 var der totalt udsolgt og kandidaterne og de frivillige begyndte at pakke sammen.
Fredericia Avisens udsendte fik naturligvis også et par kopper kaffe og en muffin.