Tirsdag eftermiddag blev Venstre-folkene Stephanie Lose, Peder Hvejsel, Frances O’Donovan og Peder Tind vist rundt i Fredericia Sundhedshus.

Lægehuset Østerstrand med praktiserende læge Kristian Egersgård er allerede flyttet ind i i Fredericia Sundhedshus og flere ting er under opsejling.

Fredericia Avisen fik en snak med Peder Tind i forbindelse med rundvisningen, hvor han fortalte følgende om baggrunden for det:

– Vi skal se vores fantastiske sundhedshus, og det er nogle skønne rammer, som er under udvikling i de her dage. Vi glæder os over, at vi har nogle flotte rammer, som over de næste år skal fyldes med mange borgernære tilbud. Så det er med stor interesse, at vi går rundt og ser på, hvad der foregår her i sundhedshuset, siger Peder Tind og fortsætter:

– Det er med interesse, at vi her er for at se, hvad der foregår i sundhedshuset. Det er yderst interessant. Os i Venstre vil også være med til at skabe og sikre borgernære tilbud.

Hektisk sidste uge af valgkampen

Udover rundvisningen har Peder Tind mange andre ting på programmet i den kommende uge inden kommunal- og regionsrådsvalget d. 21. november.

– Den sidste uge bliver selvfølgelig meget hektisk. Det er klart, at der er masser af ting på programmet. Alle politikere er på gader og stræder for at fortælle om deres politik. Vi vil gerne i kontakt med så mange borgere som muligt og have en dialog omkring fremtidige politik , samt den tilgang vi har til vores valg og det valgmateriale vi har lagt frem. Det bliver hektisk, og der bliver travlt, lød ordene fra Peder Tind inden turen gik videre til rundvisningen i Fredericia Sundhedshus.