Traditionen tro holdt Sct. Knuds Skole & Børnehave i Fredericia høstfest. Den fandt sted lørdag den 17. september i gården, hvor der var masse af børn med både forældre og bedsteforældre.

Høstdagen fandt sted fra klokken 09:00 og frem til klokken 13:00 på skolen, hvor både børnehavenbørn, elever, familie og personale år efter år ser frem til den årlige begivenhed, der også i år deltog til denne festdag.

Som i de foregående år var der lavet en markedsatmosfære i gården, hvor der var forskellige lege og aktivister fra “gamle dage”. Der var mulighed for at fremstille æblemost i gammeldags mostpresser, stendekoration, binding af halm- og blomsterkranse. Der var også mulighed for at smage æblegrød og grønkålssalat.

Af fysisk aktivteter var der roe-bowling, sømslagning, kryds og bolle med grøntsager, og i en af gårderne var der opsat en rodeo tyr fra 123fest, og det var en stor succes til barnlige sjæle, der ville have et afbræk fra de øvrige aktiviteter.

Programmet bestod I fire dele. Fra klokken 09:00 og frem til klokken 11:00 var de aktiviteter i gårdene, ved børnehaven og i Præstehaven. Fra 11:00 – 11:15 var der forberedelse af kurve samt opstilling til procession. Fra 11:15 og en halv time frem var der Høstgudstjeneste i Præstehaven, og det hele sluttede af med, at der var høstfest og fællesspisning.