Vejle Boldklub måtte indkassere et nederlag i den første kamp i sæsonen. Det var ikke helt som spillerne havde håbet, men målet for sæsonen vil klubbens anfører, Jacob Schoop, ikke definere endnu. 

Siden 2016 har Schoop huseret på midtbanen i VB. Aldersmæssigt var han søndag den mest rutinerede Vejle-spiller på banen, og fra den den centrale midtbane kunne han se, at holdet blev overrumplet i flere af spillets facetter.

– Vi ville gerne have gjort det bedre. Randers var skarpere end os, men jeg synes, at det var en meget lige kamp. De havde bare de største chancer og vandt derfor fortjent, siger Schoop.

I Schoops VB-tid har han haft Anders Alm, Adolfo Sormani og Constantin Galca som cheftrænere, og før sæsonen blev den fjerde cheftræner i Schoops tid i VB ansat i form af Carit Falch, der har en anden spillestil end forgængeren Galca.

– Vi er ved at implementere noget nyt, og det tager tid. Vi er ikke, hvor vi skal være endnu, siger Schoop og sætter ord på, hvad det er, som Falch vil:

– Vi vil gerne spille højintensivt fodbold, og være gode i genpresset, og der skal gerne være fart over feltet, forklarer han.

I sidste sæson kom VB som oprykker med selvtillid i bagagen efter at være rykket op fra 1. division. Situationen er en anden i denne sæson.

– Om der er forskel ved jeg ikke, men sidste år havde vi ambitioner om at overleve. I den her sæson er det tidligt at tale om ambitioner – det må vi se på hen ad vejen, siger Jacob Schoop.

Normalt sætter et hold en målsætning forud for sæsonen, men Schoop fortæller, at det ikke er tilfældet i VB.

– Det er ligegyldigt at tale om målsætninger. Vi går ud for at vinde hver kamp, og selvfølgelig vil vi gerne blive i rækken, men jeg er ikke så naiv, at jeg siger, vi bliver mestre, forklarer han.

Næste gang VB løber på banen er den 26. juli på udebane mod SønderjyskE.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer