Vanvidsbilisten, der blev varetægtsfængslet i søndags, blev sigtet for i alt 25 færdselsovertrædelser. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Episoden fandt sted lørdag morgen klokken 08:30, hvor en patruljevogn kørte efter en 24-årig motorcyklist, der kørte i meget høj fart ad Fredericiavej i Vejle. I stedet for at standse, da han blev bedt om det, gassede motorcyklisten op og fortsatte den høje fart mod Fredericia, hvor han bor.

Inden det lykkedes politiet at standse motorcyklisten i rundkørslen ved Vejle Landevej og Skærbækvej, overtrådte den 24-årige en række færdselsforseelser, som han efterfølgende blev sigtet for ved et grundlovsforhør i søndags. I alt blev han sigtet for 25 overtrædelser, der dækker alt fra hensynsløs kørsel med for høj hastighed, overhaling inden om, kørsel over for rødt lys, kørsel uden førerret, kørsel i narkotikapåvirket tilstand, overhaling ved dobbelte spærrelinjer mv. Med sin hensynsløse kørsel bragte den 24-årige andres liv eller førlighed i fare.

– Vi målte på et tidspunkt den 24-åriges fart til 204 km/t, og han blev dermed også sigtet for vanvidskørsel, og vi beslaglagde også motorcyklen med henblik på en senere konfiskation, oplyser politiet.

I søndagens grundlovsforhør blev den 24-årige varetægtsfængslet i 4 uger. Dommeren lagde blandt andet vægt på, at han tidligere er blevet dømt for lignende forseelser, hvor han bl.a. fik frakendt førerretten i 8 år, og at han også har verserende sager for lignende forhold.

Den 24-årige kærede grundlovsforhørets kendelse til Vestre Landsret.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer