Skal man stemme i Fredericia Idrætscenter er det en god idé ikke at tage bilen, da der allerede nu er stor trængsel.

Utålmodige billister, “båthorn” og irritation. Det oplevede Fredericia Avisen ved selvsyn, da vi omkring klokken 14:30 var i Fredericia Idrætscenter.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

På samme tid fik InnoCamp-eleverne fri, hvilket gjorde, at arealet omkring indgangspartiet ved svømmehallen var propfyldt med mennesker. Ikke fordi de skulle stemme, men havde fået fri efter en dag på InnoCamp, som du kan læse mere om her.

Inde i hal 1, hvor der skal stemmes var der straks mere roligt. Fredericia Avisens udsendte skulle selv stemme, og blev budt velkommen ved valgbordet af Liberal Alliances spidskandidat, Henrik Eriksen. Eriksen oplyste, at valgdeltagelsen på daværende tidspunkt lå på 30 %.

Ved 14:30-tiden var det til at komme til i Fredericia Idrætscenter. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

Efter et smut i stemmeboksen vejledte Børge Larsen (V) om, hvordan stemmesedlerne skulle fordeles og så kunne Fredericia Avisen ellers bevæge sig ud til et sandt helvede på p-pladsen. Et frontalt sammenstød var nær sket, da en utålmodig billist bankede sømmet i bund og ville til venstre ud på Vestre Ringvej. Kun en meget opmærksom billist og hård opbremsning gjorde, at et sammenstød blev undgået. Så kære fredericianer, dette gælder særligt dem der skal stemme i Fredericia Idrætscenter grundet til- og frakørselsforholdene, hav nu lidt tålmodighed! Tag gerne alternative transportmidler i brug. Man kan tage bybussen gratis lige til døren, tage cyklen eller få en rask gåtur.