FC Fredericias offensiv skød for tredje kamp i træk med løst krudt, og derfor blev det igen til en kamp uden mål for Fredericia i fredagens opgør mod FC Helsingør, der vandt 1-0. FC Fredericia kan med nederlaget ryge ud af top-6 i denne spillerunde.

Hvad sker der, når man fjerner Agon Mucolli fra FC Fredericias hold? Det spørgsmål har mange formentlig tænkt. At man har været så afhængige af den lille kreatør, der blev solgt til norske Kristiandsund i slutningen af januar, var ikke forventet. Mucolli kunne enten levere på et ekstremt højt niveau eller slet ikke ramme dagen, og førstnævnte var oftest tilfældet i FC Fredericia-trøjen, og derfor var det logisk, at han var attraktiv for klubber fra en højere hylde.

Men dertil og ikke kunne præstere, når han ikke er der, burde ikke ske. FC Fredericia spillede efter afgangen af Mucolli tre træningskampe, hvor det blev til sejre i alle sammen. Skive, Silkeborg og Kolding besejrede FC Fredericia efter, at man med Agon Mucolli på holdet, havde besejret Middelfart. Derfor var det forventet, at FC Fredericia var over den hurdle med, hvem der skulle være arvtageren med outputtet offensivt.

I træningskampene var det specielt Christian Tue, der tog den rolle på sig, og ude fra set virker det til, at det også er op til en spiller som Kristian Kirkegaard at udfolde sige endnu mere nu, når Mucolli ikke er der til at tage alt opmærksomheden. Udefra har FC Fredericia fået tilføjet offensive kræfter i form af Samson Iyede og Leonel Montano, og de har behov for længere tid for at blive spillet ind på holdet, og de har har hidtil skudt med løst krudt. For Iyedes vedkommende har det især været problematisk, at han i de tre første kampe kun har haft et reelt skud på mål, og det er ikke godt nok som topangriber.

I fredagens opgør mod FC Helsingør stod FC Fredericias defensiv i det store hele solidt, men ved den første lille blunder slog det nordsjællandske mandskab til. Helt umarkeret fik Oliver Kjærgaard bolden i feltet og sendte bolden ind bag Elias Olafsson med et par minutter tilbage af første halvleg. Forinden havde FC Fredericia haft et nærgående forsøg, og i anden halvleg havde Montano, Kirkegaard og Raphael Onyedika fine muligheder for at score, men ind kom bolden ikke, og derfor tabte FC Fredericia for tredje kamp i træk. 

Se her vores sportsjournalists karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Elias Olafsson (7 – Man of the Match): Kunne intet stille op ved målet, og havde derudover to store redninger, der holdt FC Fredericia inde i opgøret indtil sidste fløjt.

Mikkel Knudsen (4): Uskarp kamp offensivt af Knudsen, men lukkede fint af.

Christian Ege Nielsen (7): Lukkede igen af i midterforsvaret.

Tobias Anker (4): Var usikker i opspillet og var impliceret i målet.

Nicolaj Ritter (4): Ramte ikke niveau i kampens indledning, men fik spillet sig op. Dog uden at markere sig offensivt.

Andreas Oggesen (4): Kæmpede alt hvad han kunne i første halvleg inden, at han blev pillet ud.

Raphael Onyedika (4): Fordelte spillet fint, og viste god teknik, men var også ved at tabe hovedet et par gange.

Leonel Montano (02): Bortset fra et enkelt skud mål var han ufarlig.

Christian Tue (02): Udover et par skud fra distancen i indledningen var Tue anonym.

Alexander Jensen (02): Pillet ud i pausen. Hører ikke hjemme på kanten, hvilket første halvleg beviste.

Samson Iyede (02): Ufarlig kampen igennem.

——

Kristian Kirkegaard (7): Kom ind med god energi, og var tæt på at score, men manglede lige det sidste.

Mathias Gertsen (4): Spillede bolden fint rundt, men var ikke farlig offensivt.

Mikkel Basse (UB): Spillede ikke nok.

Dennis Høegh (UB): Spillede ikke nok.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer