Flere og flere borgere flytter til Middelfart Kommune. Derfor sættes der nu skub i planerne om et helt nyt boligområde syd for Middelfart by ved Skrillingegård. Her kommer bynær beliggenhed, gode udsigtsmuligheder og naturen ved Lillebælt til at danne rammerne for op mod 500 nye boliger. 

Middelfart Kommune vokser. Antallet af indpendlere stiger. Og Middelfart Kommune ligger højest på ønskelisten, når det kommer til, hvilken kommune i Syddanmark, danskerne helst vil bosætte sig i.

I løbet af de kommende år får de mange interesserede mulighed for at bosætte sig i en helt ny – og attraktivt beliggende bydel – i Skrillinge i den sydlige del af Middelfart by. 

Økonomiudvalget i Middelfart Kommune har sat gang i arbejdet med en ny lokalplan for området, som bliver udarbejdet med afsæt i et oplæg af Arkitema Architects.

– Arealet og beliggenheden er noget af det ypperste. Faktisk vil jeg kalde det et af Syddanmarks bedste byudviklingsarealer. Vi er tæt på vand, byen, golfklub og marinaen, så der er et væld af aktivitetsmuligheder. Samtidig ligger området helt ugeneret og alligevel tæt på motorvejen. Det bliver ikke meget mere attraktivt, forklarer borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.  

Bydelen vil strække sig over et areal svarende til 60 fodboldbaner og vil bestå af både villaer, rækkehuse og nye boligformer som fx kompaktvillaer.

Samtidig vil der formentlig blive mulighed for at bygge højere punkthuse bagerst på grundstykket, så beliggenheden og udsigten over Gamborg Fjord, Lillebælt og Middelfart by udnyttes optimalt.

– Planerne for området ser meget lovende ud og passer godt ind i vores vækstplaner for Middelfart Kommune. Vi kan se, at flere og flere flytter hertil, og at endnu flere har fået øjnene op for alt det, vi kan tilbyde her. Vi bor midt i naturen og har adgang til mange attraktive arbejdspladser og et rigt by- og kulturliv. Kort sagt alt det, der skal til for at leve det gode liv, siger Johannes Lundsfryd Jensen. 

– Nu skal vi have lavet den bedst mulige plan for området. Vi trækker i arbejdstøjet for at få en lokalplan hurtigt på plads. Det glæder vi os til, for vi er sikre på, at et nyt attraktivt boligområde og den efterspørgsel, der er efter Middelfart Kommune, vil give endnu et boost til interessen for vores område. 

annonce

Skriv et svar