Ung tyv i skoleindbrud
I tidsrummet mellem onsdag klokken 21.20 og torsdag klokken 11.00 har der været indbrud på Skjoldborgvejens skole. Tyven er er trængt ind via et knust kældervindue. Der er blevet stjålet blyanter og tudser til et whiteboard. Politiet er tilbageholdende med at udtale sig om sagen, men oplyser at der er en ung fyr sigtet i sagen.

Indbrud i centrum
Der har været indbrud på et kontor i Vendersgade i tidsrummet mellem torsdag klokken 16.00 og fredag klokken 07.00. Politiet er i øjeblikket ved at undersøge omstændighederne, og man ved således ikke endnu om der er stjålet noget.

Indbrud i Snoghøj
En villa på Ravnsgårdsvej i Snoghøj har haft besøg af ubudne gæster torsdag mellem klokken 10.00 og 15.50. Her er en hoveddør brudt op, men der er intet stjålet.

Indbrud i Taulov
En lejlighed beliggende på Taulov Bygade har haft besøg af tyven i tidsrummet mellem mandag klokken 14.30 og torsdag kl. 12.00. En hoveddør er blevet brudt op med et 50 mm koben hvorved tyven har skaffet sig adgang. Der er blevet stjålet designer vaser og andet brugskunst, bl.a. af mærket Royal Copenhagen.

Dødsulykke på Vejle Landevej
Politiet har stadig ikke fundet årsagen til hvorfor en 69-årig bilist kørende i sydvestlig retning pludselig skiftede vognbane og kørte sin personbil frontalt ind i en modkørende lastbil. Politiets bilinspektører arbejder således fortsat på at opklare gårsdagens trafikulykke på Vejle Landevej der skete klokken 11.54. Den 69-årige omkom på stedet. Lastbilchaufføren slap med behandling på skadestuen, men har endnu ikke kunnet afhøres.