I den seneste uge har det været personsagerne der har fyldt på Christiansborg. Morten Messerschmidt er blevet sigtet for både svindel og dokumentfalsk – og Naser Khader måtte sige undskyld for ved flere lejligheder at have truet og i enkelte tilfælde forsøgt, at få kritiske debattører fyret fra deres hverdagsjobs.

Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, er nu blevet sigtet for svindel med EU midler i forbindelse med den nu langvarige MELD- og FELD-sag. Messerschmidt er sigtet for at svindle med omkring 100.000 kroner. Oveni den sigtelse kom det i denne uge frem, at han også sigtes for dokumentfalsk i samme sag.

Også Naser Khader løb med rampelyset i denne uge, efter hans sygemelding sidste uge. Her kom det frem, at han har truet kritiske røster med at få dem fyret fra deres arbejde – og i flere tilfælde har han rent faktisk gjort et forsøg på at få personer fyret. Det har fået ham til at undskylde.

Ellers blev det en uge med fuld fart på det politiske område her på AVISEN. Du kan blandt andet læse om Niels Flemming Hansens og Konservatives fremgang, du kan læse om Birgitte Vind og nærheden i politik – og du kan læse om den unge Vejle-dreng, Christoffer Melson, der nu dedikerer sig 110% til sine poster på Borgen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer