Tågen har lagt sig over Middelfart, Middelfart AVISEN har lige været rundt i byen, og vi vælger at bevæge os ned mod butikken Triumph på Algade.

Middelfart AVISEN kommer ind i butikken Triumph og kommer i snak med den søde butikschef Gitte Skovby Nielsen. Vi kommer i snak om, hvordan julesalget har gået ved dem samt hvilken tilbud de kører nu til januar.

”Julesalget ved os har været okay, det kunne have været bedre, det er svært at sige, men det kunne have gået bedre”, fortæller Gitte Skovby Nielsen.

Udsalg

Inde i butikken ser jeg, at de har sat skilte op til udsalg, og der er et par tilbud, som vi også kommer lidt ind på, hvor Gitte fortæller, hvad de har udsalg på i butikken nu til januar.

”Vi har sat udsalg på BH & trusser, og lidt nattøj det vi har i butikken her også har vi nogle stativer udenfor også som er sat på udsalg”, fortæller Gitte Skovby Nielsen.

Jeg kigger mig lidt rundt i butikken og bliver inspireret af det lækre undertøj og alle de lækre farver som fanger mine øjne.

Imødekommende

Man kan i butikken se, at de er meget villige til at hjælp. Ale de kunder som kommer ind, imens jeg står og snakker med Gitte, er de søde medarbejder rigtig gode til at hjælpe og meget imødekommende.

Alle kunderne som kommer ud af butikken kommer glade ud, og her fortæller Gitte:

”Det betyder meget for mig at arbejde her, og især når ens kunder kommer ud af butikken rigtig glade. Den følelse, at man kan hjælpe andre mennekser til at få det rigtig undertøj og følelsen af bare at kunne hjælpe dem hen i den rigtig vej, er rigtig dejlig. Så er det også bare nogle rigtig dejlige produkter at arbejde med”, afslutter Gitte Skovby Nielsen med at sige.

Jeg afslutter snakken med Gitte Skovby Nielsen og takker for besøget, og forlader butikken, og bevæger mig ud mod Middelfarts gågade.

annonce

Skriv et svar