Der var mange glade ansigter, da Treldevejens Genbrug kunne fejre åbningen af en ny butik på Treldevejen. De mange fremmødte ventede spændt på at komme indenfor og se butikken, der blev indviet af borgmester Jacob Bjerregaard.

»Jeg er enormt glad for det I har lavet her. Det her sted har haft forskellige formål gennem årerne og i et stykke tid har det stået tomt, så det er et af de steder, hvor man er glad for at der kommer lidt liv igen. Jeg tænker at det er en rigtig dejlig form for liv, der kommer derind. Det I står i spidsen for, det går til et enormt godt formål«, sagde borgmesteren.

Jacob Bjerregaard kom direkte fra Idrætscenteret, hvor han havde deltaget i at drøfte veteranpolitik i forbindelse med at byrådet har nedsat et udvalg der arbejder med at finde ud af, hvordan man kan blive endnu bedre til at tage vare på de udsendte, altså veteranerne der kommer hjem. Netop KFUM soldatermission er meget engageret i veteranarbejdet:

»I er med til at give mange af vores borgere et godt holdepunkt i tilværelsen, og det skal I have tusind tak for. Jeg ved at både regimentet og kommunen er enormt glade for den indsats, som I gør«, kvitterede Bjerregaard.

Mange folk var mødt frem for at komme indenfor og se butikken (Foto: AVISEN)

Han tilføjede at man var meget stolte af at være en garnisionsby, og også at det hørte med at have et godt og solidt soldaterhjem, hvor værnepligtige og andre kan komme efter at de har været ude at træne eller andet. Overskuddet fra Treldevejens Genbrug kommer til at hjælpe med soldaterhjemmet.

KFUM’s repræsentant var glad for at kunne åbne (Foto: AVISEN)
Efter at der var klippet krydsede man guldsakse (Foto: AVISEN)
Jacob Bjerregaard giver blomster (Foto: AVISEN)
Overskuddet går til gode formål (Foto: AVISEN)
De første inde i butikken (Foto: AVISEN)
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer