Fredag den 30. december afholdt Fredericia-Vejle Dommerklub deres traditionsrige Nytårs Cup i Fredericia Idrætscenter. Efter to års coronapause kunne det populære stævne igen løbe af stablen til stor glæde for deltagere, dommere og frivillige.

Efter to års fravær deltog omkring 40 U13-hold i stævnet, der ikke har været afviklet i de seneste par år grundet coronapandemien.

Fredericia-Vejle Dommerklub har i en del år holdt stævnet, som dømmes af klubbens medlemmer, der tæller både breddedommere, men også dommere, som er rangeret blandt landets bedste og flere af dem var trukket i dommertøjet. Blandt andet er Mads Hansen, Per Olesen, Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm alle medlem af den lokale dommerklub, og der var derfor god grund til at have forventninger til, at de unge håndboldspillere ikke brokkede sig over kendelserne i kampene.

Brok var der ikke meget at spore af, da AVISEN lagde vejen forbi stævnet. Til gengæld var der gang i alle hallerne i Fredericia Idrætscenter, hvor den ene del af hal 4 var lavet til et stævnekontor, hvor man kunne få det store overblik. Hold fra nær og fjern havde lagt vejen forbi Fredericia, hvor både hold fra Sjælland og Nordjylland deltog, hvilket kunne høres på accenten i de forskellige haller.

Overskuddet fra stævnet bruger Fredericia-Vejle Dommerklub på rekruttering, fastholdelse og udvikling af dommerne. Dommerne til stævnet kunne konstatere, at dette års Middelfart Sparekasse Nytårs Cup blev vundet af Fredericia Håndboldklub, der i semifinalen besejrede Skanderborg og i finalen slog Nakskov.