Mikkel Dragmose-Hansen, der er tidligere viceborgmester i Middelfart, er ved Retten i Odense blevet dømt for blandt andet at have videresendt billeder af stærk seksuel karakter. Det skriver BT.

I august meddelte Mikkel Dragmose-Hansen, at han trak sig som spidskandidat for SF til kommunalvalget i Middelfart, og samtidig trådte han ud af Middelfart Byråd den 6. septemer, og overlod stafetten til Morten Thomsen. Under den tidligere Middelfart-borgmester, Steen Dahlstrøm (A), har Dragmose tidligere været viceborgmester.

I septemer 2020 blev Mikkel Dramose-Hansen valgt til at være SF’s spidskandidat til regionsrådet i Region Syddanmark, men også der har han trukket sit kandidatur. 

Det har dog ikke fået Mikkel Dragmose-Hansen væk fra rampelyset, da BT skriver, at den nu tidligere politiker har modtaget en dom på 30 dages betinget fængsel, som skal udmøntes i samfundstjeneste. Derudover skal han etape tort godtgørelse til den forudrettede i sagen på 500 kroner.

Ifølge BT blev der nedlagt referatforbud i sagen, men mediet skriver, at Mikkel Dragmose-Hansen ifølge retsmødebegæringen oprettede en falsk profil på datingsiden scor.dk tilbage i februar 2021, og via den have fået billeder af den forurettede i sagen. Ifølge BT modtog Dragmose flere billeder af seksuel karakter, der kunne bruges til at krænke den ene forurettede i sagen.