Thor er tordenguden, Lokes søn, det ved vi alle, eller burde vide, hvis man er til eventyr, religionog magi. Men Thor har ofte været udskældt for at være lidt en kedelig karakter i Marvel, men det viser sig, at det skal denne film råde bod på.

Det er svært at anmelde uden at afsløre for meget, men filmen i sig selv hedder jo RAGNAROK og det er den ultimative ødelæggelse, og vil betyde at Valhal ikke vil eksistere mere. Selve filmen hopper ind og ud af universer, som Jorden, Valhal og Sakaar. Sakaar er klart min favoritverden, når det kommer til kreative kulisser, effekter og væsener.

Odins indtil videre ukendte førstefødte, som viser sig at være noget af en mundfuld, kommer tilbage og vil overtage hele verden. Vil det lykkes hende? Det må filmen vise.

Thor Ragnarok er nok det første, man kommer på en regulær superheltekomedie, og der er mange sjove jokes og referencer, men det kammer lidt over til tider. Det er ihvertilfælde en svær balance at have vilde effekter og drabelige slagsmål, ved siden af jokes og vanvid. Men det lykkedes godt i filmen alligevel, og specielt Jeff Goldblum som enehersker på den planeten Sakaar, spiller så fantastisk, han afholder gladiatorkampe hvor Thor støder på sin kammerat Hulk, som han danner gruppe med i Avengers.

Thor fremstår lidt som en smartass, men man holder af ham, og filmen giver ham også godt igen. Chris Hemsworth spiller med troværdighed og har en komisk timing i særklasse som hovedrolleindehaver.

Der sker meget i filmen og der er meget komik, er du til Marvel og superheltefilm er det en perfekt oplevelse, jeg føler dog humoren fylder for meget, og der næsten ikke er plads til plottet. Men jeg føler mig godt underholdt, og vil sikkert se den igen når den rammer min egen stue.

Jeg vil bedømme filmen til fire stjerner, er du til Marvel, superhelte og kampe med humor, så kom af sted i Panorama, inden der bliver Ragnarok.