Teater Malstrøm fortsætter succesen i det nye år med tre nye forestillinger, der alle spiller i de hyggelige rammer på Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Repertoiret for 2018 spænder vidt inden for forskellige teatergenrer og det semi-professionelle teater byder på noget for enhver smag. Om det så er de mere vovede forestillinger rettet mod voksne eller hyggelige familieforestillinger, har teatret fokus på at levere stykker med høj underholdningsværdi. Teatret har i 2017 fået fem- og seksstjernede anmeldelser, så der er noget at leve op til i det nye år.

Burlesque
Programmet starter med et pikant show, Burlesque, der får premiere 15. marts og spiller frem til 28. april. Burlesque er en kombination af varieté, dragshow, playback-show, komik, dans og erotisk revy. Det er en teatergenre, der virkelig har fået en renæssance rundt om i storbyerne i Europa og i særdeleshed i København. Nu er det Fredericias tur til at opleve dette forførende showteater – en champagnefest med garanti for en underholdende aften på Det Bruunske Pakhus, komplet med serveringstjenere iklædt hvide handsker, bowlinghat og sorte seler. De medvirkende i forestillingen bliver en kombination af skuespillere, dansere og professionelle strippere.
 
Beatles Kabaret – All you need is love
Når folk er tilbage fra sommerferien venter Beatles Kabareten ‘All you need is love’. Forestillingen, der har premiere 13. september, byder på en musikalsk aften sammen med The Beatles. En fantastisk tur ned af memory lane på en hæsblæsende og nostalgisk rundrejse, hvor alle de genkendelige hits vil genkalde glade, triste og smukke minder fra dengang, hvor drenge havde kasserollehår, pigerne gik i hotpants, Flower Power var in og parolen “Make Love, Not War” var blomsterbørnenes og hippiernes kampråb.
 
En aften i serveringsteatret vil være fyldt med skønne Beatles evergreens som All You Need is Love, Hey Jude, Yesterday og mange flere. Underholdningen leveres og fortolkes af en flok dygtige sangere og skuespillere, samt et 5 mands orkester, som får taget til at lette. Kabareten spiller frem til 27. oktober.
 
 
Den Lille Prins
2018 sluttes af med en familieforestilling op til jul. Teatret opfører den elskede børnebogsklassiker ‘Den Lille Prins’ af Antoine de Saint-Exupéry, der får premiere 21. november og spiller frem til 16. december.
 
Den Lille Prins er det forunderlige eventyr om en lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden, livet og døden at kende. Men den handler først og fremmest om omsorg for de nære ting.
Et filosofisk mesterværk, som rammer i hjertekulen uanset alder og herkomst.
Teater Malstrøm vil atter som i “Brødrene Løvehjerte” skabe en gribende og spændende forestilling i børnehøjde, men i en form, så hele familien får glæde af oplevelsen.
 
“Jeg vil så gerne have, at du gør mig tam, sagde ræven.
Hvorfor vil du det? Spurgte den lille Prins.
Det er fordi, hvis du siger, at du kommer klokken 3 i morgen, så kan jeg klæde mit hjerte i festdragt kl. 2″
 
Billetsalget er startet
Det er muligt at købe billetter allerede nu til de tre forestillinger, Teater Malstrøm sætter op i 2018, så det er måske en oplagt julegaveidé?
 
Selvfølgelig kan der også købes billetter til dette års familieforestilling, Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren, der er en gribende fortælling om to brødres eventyr og stærke kærlighed til hinanden.
 
Fakta
  • ‘Brødrene Løvehjerte’ spiller fra 22. november til 17. December 2017 – onsdage til søndage
  • ‘Burlesque spiller fra 15. marts til 28. April’ – torsdag, fredag og lørdag
  • ‘Beatles Kabaret – All you need is love’ spiller fra 13. september til 27. oktober – torsdag, fredag og lørdag
  • ‘Den Lille Prins’ spiller fra 21. november til 16. december – onsdage til søndage
  • Alle forestillinger spiller på Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia
  • Billetter til alle forestillinger kan købes allerede nu på billetten.dk eller ved henvendelse på Fredericia Bibliotek