Lørdag den 28. oktober blev en 61-årig kvinde fundet død i sit hjem på Christiansøvej i Kolding. Siden da har Sydøstjyllands Politi ledt efter kvindens mand, den 63-årige Bent Ovesen, der ikke er set eller har givet lyd fra sig, siden hustruen blev fundet død. På grund af skader på den afdøde bekræftede Sydøstjyllands Politi i går mandag den 30. oktober, at sagen betragtes som en drabssag.

Sydøstjyllands Politi mistænker den 63-årige Bent Ovesen i sagen. Han er blevet efterlyst i hele landet, og politiet har søgt efter ham de sidste tre dage med både helikopter og hundepatruljer. Blandt andet i Vejers på vestkysten, hvor familien havde sommerhus. ’Vi frygter, at han kan have gjort skade på sig selv, og også af den grund vil vi gerne i kontakt med ham hurtigst muligt. Derfor håber vi, at borgerne kan hjælpe os og vil kontakte os, hvis de har set ham eller den gråbrune Ford Mondeo, som han formentlig kører i. Den er årgang 2015 og har registreringsnummer AU 24836,’ udtaler politiinspektør Carit Andersen.

I går mandag den 30. oktober blev den 61-årige kvinde obduceret, og obduktionen bekræfter, at der er tale om et drab. Hermed bekræftes det, at de påførte skader på den 61-årige kvinde er årsag til hendes død. De nærmere detaljer og omstændigheder omkring dødsårsagen kan Sydøstjyllands Politi ikke oplyse noget om af efterforskningsmæssige hensyn.

’Efterforskningen tyder på, at drabet er begået natten mellem torsdag og fredag,’ fortæller politiinspektør Carit Andersen: ’Det er vores formodning, at Bent Ovesen og den gråbrune Ford Mondeo har forladt adressen omkring kl. 5.30 fredag morgen. Vi er derfor meget interesserede i at høre fra borgere, der kan have set ham omkring dette tidspunkt – eller senere.’

Sydøstjyllands Politi ønsker fortsat hjælp fra offentligheden
Har du set Bent Ovesen og den gråbrune Ford Mondeo, han formentlig kører i, eller har du andre oplysninger, som kan hjælpe politiet i opklaringen af sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 1-1-4. Tak for hjælpen på forhånd.

Signalement:
Bent Ovesen er 63 år og er almindelig af bygning og 187 cm høj. Han bærer briller og er skaldet. Bilen, han formentlig kører i, er en gråbrun Ford Mondeo, årgang 2015 med registreringsnummer AU 24836.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Når der er nyt i sagen, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.