Fredericia Avisen har som et led i dagens dækning af KV17 her i Fredericia været rundt og besøge valgsteder, jeg kørte et smut forbi Elbohallen og Erritsø Idrætscenter her inden kl 12.00

I Elbohallen, der ikke er det største af valgstederne, var der ikke hverken kø eller lignende, da vi dukkede op, mange af de ældre borgere havde valgt at komme og stemme her inden kl 12.00, jeg så glade ansigter og noterede mig også, at de hjælpsomme valgforordnede tog godt hånd om de ældre, så de kunne hjælpe dem hen til stemmeboksene.

I Erritsø Idrætscenter var der mere travlt, jeg talte med valgsekretær Flemming Fogtmann, som sagde: “Det har været meget positivt, at vi har påbegyndt valget kl 08.00 i stedet for kl. 09.00 som vanligt, allerede den første time havde 5% af de 7443 stemmeberettigede eed valgstedet her i Erritsø stemt”.

Lidt i 12 havde været 27% af de stemmeberettiget sat deres kryds.

Foto: Frank Jensen, Christian Jørgensen og Steen Wrist, Fredericia Avisen.

Politiet stod også diskret på valgstedet, uden noget at lave, da det hele forgik i god ro og orden.

I forhallen til Erritsø Center mødte Fredericia Avisen kandidaterne Steen Wrist fra Socialdemokratiet og Christian Jørgensen fra Venstre, de har begge været en del af det afgående byråd og det brede samarbejde, der har været de sidste fire år. Begge udtrykte stor tilfredshed med, at se demokratiet udfolde sig og ønskede alle et godt valg, det er hermed viderebragt.

Dækningen af KV17 fortsætter hele dagen, så følg med på Fredericia Avisen.