Det kan ikke siges eller råbes højt nok: Nu bliver der vinterfestival i Strib den 10.-13. februar, omtrent helt uden coronarestriktioner. Arrangøren garanterer dog at håndsprit og ekstra rengøring mv. vil være en naturlig del af afholdelsen.

GUF formand Jørgen Rahbek har svært ved at lægge låg på begejstringen, men de seneste 6-7 uger har været hårde at komme igennem for GUF’s bestyrelse, som står med ansvaret for Festivalen. Så det er derfor en kæmpe forløsning vi nu er ude i, udtaler Formanden.

Uvisheden og frygten har været i højsædet, alt imens vi har brugt rigtigt meget tid og kræfter på at tænke i alternative modeller for Festivalafholdelse med de aktuelle begrænsninger og regler in mente.

Laura Illeborg. Foto: PR

Alt det er fortid og heldigvis spildt arbejde nu, men det betyder intet med de nye udsigter.

– Billetsalget har af gode grunde været nede i en bølgedal siden midten af december, hvilket er helt i tråd med situationen for andre koncertarrangører og spillesteder i Danmark, siger Jørgen Rahbek, men der er allerede godt gang i salget igen, og vi forventer at det accelererer de kommende par uger op til Festivalstarten.

Arrangøren har allerede været i forbindelse med en del Festivalmusikere, ikke mindst de udenlandske, og der er p.t. ingen rejsemæssige eller sygdomsmæssige hindringer eller afbud i sigte.

Allan Olsen spiller også. Foto: PR

– Programmet for Festivalens CaféScene, hvortil der er gratis adgang hele Festivalen igennem, er netop offentliggjort og ligger nu på Festivalens hjemmeside www.strib-vinterfestival.dk, hvor man selvfølgeligt også kan stifte bekendtskab med Festivalens hovedprogram og ikke at forglemme Festivalens trofaste sponsorer og annoncører.

Alle skal være vel mødt i weekenden imellem uge 6 og uge 7 og vi garanterer at GUF’s Bestyrelse, funktionsledere, vore ca. 200 frivillige og musikerne er så klar til at give alle gæster endnu en fantastisk musikalsk og stemningsfyldt Festivaloplevelse. Med andre ord: ”EN VARM OPLEVELSE I EN KOLD TID”.

Den direkte linje til Billetsalget går via www.strib-vinterfestival.dk.