Der var klasseforskel på Danmark og Bahrain. Særlig slutrundedebutanten Mathias Gidsel sprang i øjnene for Danmark med ti mål på elleve forsøg, der var med til at bidrage til den danske sejr, der blev på 34-20.

Danmark fik sig noget af et chok fredag formiddag. Fløjspilleren Emil Jakobsen blev testet positiv for Covid-19 og blev straks sendt i isolation, og det samme blev Jakobsens værelseskammerat, Morten Olsen. Olsen skulle senere testes, og hvis den gav et negativt svar, måtte han spille opgøret, og da det var tilfældet var han blandt Nikolaj Jacobsens udvalgte. 

Den ene danske oversidder gav sig selv i form af coronaramte Emil Jakobsen, og valget på de øvrige faldt på keeper Emil Nielsen, bagspiller Nikolaj Læsø og stregspilleren Benjamin Jakobsen, der måtte se til fra tribunen i den første kamp mod Bahrain, der ved tidligere lejligheder har voldt Danmark problemer, men favoritværdigheden var ikke til at tage fejl af på trods af det.

Danskerne har topspillere på alle positioner, og det kom også til udtryk fra start. Mathias Gidsel blev kastet i ilden fra første minut i begge ender af banen, og det viste sig at være en god idé, da han med godt overblik, gå-på-mod og hurtige fødder endte med at kanonere ti mål ind og to assists.

I den første del af kampen fulgte Bahrain nogenlunde med. Stillingen var 8-6 midtvejs i første halvleg, men så kom forskellen for alvor til syne på måltavlen efterfølgende. Det danske forsvar fik sat en prop i og kom foran 11-6, og det danske tog så sig ikke tilbage. Danmark endte med at gå til pause foran 19-10.

I anden halvleg blev der aldrig tvivl om udfaldet. Forud for kampen havde Nikolaj Jacobsen bebuddet over for den danske presse, at der ikke nødvendigvis ville blive spillet bredt, da landstræneren havde respekt for det asiatiske mandskab, men det blev der alligevel plads til. Det betød blandt andet, at det blev til spilletid til alle de danske spillere på holdkortet.

Midtvejs i anden halvleg var den danske føring på 27-15, og selvom der blev skiftet ud og øvet et offensivt forsvar, så gik det ikke ud over kvaliteten på det danske hold og derfor endte det med en sejr på 34-20 efter en magtdemonstration i VM-åbningskampen. Næste gang Danmark skal i aktion er på søndag mod DR Congo.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer