Danmark skulle møde Irland i en kamp, der nemt kunne ende i mange følelser.

Jeg valgte at gå ud og se kampen, for enten var der noget stort på vej ellers kunne man hurtigt gå hjem igen. Men det skulle vise sig at blive en fed aften med en fyldt pub i Fredericia, og et par gode øl til ganen.

Jeg kom nærmest, da kampen blev fløjtet i gang, der var lige plads til mig og de sidste der kom. Kun få stod op, og resten af Den Engelske var fyldt med hovedsageligt mænd. Men de var her alle lige fra direktøren til politikeren, arbejderen til pædagogen, det danske landshold samler folk. Humøret var højt, men der var ikke rød hvide farver over det hele som jeg havde forventet, men på den anden side, jeg var heller ikke selv klædt i rødt og hvidt.

En tidligere kollega kom med en øl og så var kampen i gang.

Der gik dog ikke mange minutter før midterforsvareren Shane Duffy scorede og lagde en dæmper på stemningen, og den var eller god. Den Engelske havde et mørkt brunligt skær over sig, kun lyst op af de mange tv skærme, her kan alle se. Jeg havde belysning med til billeder, men jeg ville ikke tænde det, for der var virkelig hyggeligt selvom stemningen var dalet.

Chancen for at Danmark ville ryge ud, gjorde at trængslen ved baren ikke var så voldsom som, da Andreas Christensen scorede på assist fra Pione Sisto. Så var håbet tilbage, det går hurtigt i fodbold, så turde folk fylde glassene igen, nu gik ingen hjem før tid.

De sidste nerver sparkede Christian Eriksen væk på fornemmeste vis, med tre hurtige mål, og hans store overskud gav Nicklas Bendtner muligheden fra 11 mtr. pletten.

Det var første gang pubben blev højrøstet Bendtner er en favorit mange steder, sikker scoring og Danmark er med til Vm i Rusland til sommer.

Jeg havde haft en rigtig fed oplevelse ved at forlade sofaen, og Den Engelske var den perfekte ramme, selv på toilettet kan man følge kampen, så jeg gik ikke glip af noget.