Onsdag den 22. november får LYNG KIRKE besøg af Imran Rashid til en Sogneaften. Imran Rashid er en entusiastisk foredragsholder, der med stor dygtighed kombinere sin lægefaglige viden og den menneskelige indsigt med sin brede erfaring inden for digitalisering og innovation.

”Iværksætterlægen” Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin og er i dag innovationschef i Danmarks største kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet.

Hans foredrag kendetegnes af høj faglighed og Imrans store interesse og forståelse for mulighederne ved den digitale udvikling kan derfor ikke undgå at smitte af på deltagerene. Særligt interesserer Imran Rashid sig for, hvordan den moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed.

Aftenens foredrag hedder ”SLUK – kunsten at overleve i en digitaliseret verden” og her gennemgår Imran Rashid de forudsætninger, der er vigtige at kende til, hvis man vil forstå, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker, samt hvad der skal til, for at vi kan genvinde en større del af kontrollen over vores liv. Emnet er hentet fra hans seneste bog med titlen ”SLUK – kunsten at overleve en digital verden” fra april 2017.

Sogneaftenen er onsdag den 22. november kl. 19.30 i Lyng Kirke, Højmosevej 3, Fredericia.