Zirkus Nemos første besøg på Lillebæltshavøen tidligere i år var så stor en succes, at zirkusdirektør Søren Østergaard har sat Middelfart på turnéplanen igen i 2018. 
 
Danmarks eneste cirkus for voksne rykker dermed ind på Lillebæltshalvøen i perioden 3.-7. juli 2018, begge dage inklusiv.
 
Nemo-fans i Middelfart og omegn har hermed garanti for at kunne møde Søren Østergaards populære og grovkornede figur Smadremanden, som direktøren efter massivt publikumspres via blandt andet Facebook har lovet får lov at spille en betydelig rolle i manegen til næste år. Herudover kan både garvede Nemo-venner og nyslåede Nemo-novicer blandt andet opleve den fantastiske fransk-cubanske håndstandsduo Duo Solys, den suveræne hulahop-herskerinde Geraldine Philadelphia og verdens hurtigste tempojonglør Mario Berousek.
 
“Jeg glæder mig vanvittigt meget til at vende tilbage til Lillebæltsøen, som er en af de smukkeste pletter på Danmarkskortet – og til, at det lokale publikum endnu en gang beviser, at de forstår at holde en fest i teltet sammen med os,” siger Søren Østergaard.
Billetter kan fra fredag 27. oktober kl. 10.00 købes på www.zirkusnemo.billetten.dk