Vi har været rundt i flere af byens butikker i forbindelse med Black Week, der har erstattet den traditionelle Black Friday. De første vi har besøgt er MIAMI TØJeksperten og Wiberg.

Den første butik vi lagde vejen forbi var MIAMI TØJeksperten. På trods af en grå himmel og kulde havde flere kunder fundet vejen til de fredericianske gader og stræder. Inde i MIAMI TØJeksperten blev vi mødt af et smilende personale, som tog sig af kunderne, og ude på kontoret sad Ole Mortensen.

Ole viser en Morgan-trøje, som er på tilbud. (Foto: AVISEN)

Ole tog visir på, og turen gik ind i butikken, hvor vi talte om årets julehandel, som for alvor starter i den her uge, hvor i de fleste butikker er tilbud. 

»Normalt er vi jo tro mod kun at have tilbuddene om fredagen, som plejer at være en meget stor salgsdag, men vi har spredt det ud over hele ugen, da det er bestemt lidt oppe fra i forbindelse med den situation vi er i. På den måde undgår vi, at der kommer en stor menneskemængde på samme tid. I den her tid opfordrer vi også alle til at handle lokalt uanset, hvad det er man skal købe,« siger Ole Mortensen og kommer ind på, hvad det er folk køber for tiden:

»Det er alt muligt. Lige fra t-shirts, polo, bukser, men også jakker i den her kolde tid, hvor folk gerne vil have lidt ekstra varmt,« forklarer Ole Mortensen, som fortæller, at der allerede nu har været et godt salg i denne uge, der for alvor skyder julesalget igang.

Længere ned ad Gothersgade ligger livstilsbutikken Wiberg, der åbnede tidligere på året. Johanne Wiberg stod ude bagved, da vi kom, men straks da klokken lød stod hun klar i butikken, som er blevet gjort klar til jul med forskellige pynteting. Især fremhæver Johanne selv hendes keramik-afdeling.

»Det er hjemmelavet keramik, som kommer fra Anne Black, Dottir, Jannies Univers. Det er rigtig flotte ting, synes jeg,« siger Johanne, der også glæder sig over julebelysningen og har bemærket, at folk især om aftenen går en tur rundt og nyder det.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer