Jesper Houmark var alt andet end tilfreds med den attitude FHK-spillerne lagde for dagen mod HØJ.

FHK virkede ikke klar fra start og kom hurtig bagud. Undervejs i opgøret hang FHK hele tiden efter og endte fortjent med at tabe 21-25.

– Jeg synes, at det der har været vores styrke i de sidste mange kampe har vi været parate fra start. Det var vi ikke i dag. Det er en flok bøjede nakker, der rendte rundt inde på banen i hele kampen, siger Houmark til Fredericia Avisen.

Med ti minutter igen kom FHK på 19-20 og et stort comeback lurede. thansen.dk Arena lugtede blod og var på kogepunktet. Alligevel følte FHK-træneren ikke, at sejren var tæt på.

– Jeg føler ikke, at vi er tæt på at vinde kampen, fordi hver gang vi har chance, så synes jeg vi kaster bolden ind i hænderne på dem. Så det synes jeg ikke. Vi er sket ikke i nærheden af at vinde kampen, selvom vi var på minus 1, fortæller han.

Outstanding Peter Nørklit – ros til ung fløj

Kampens helt store profil var Peter Nørklit. Han pillede blandt andet to straffekast undervejs i kampen, og diskede op med flere 100 %-redninger.

– Jeg ved sgu ikke lige hvad han har spist til morgenmad, men han var i hvert fald god. Jeg skød lidt på vores keepere efter Odder-kampen, men de får okay fat i dag. Nørklit står bare en outstanding kamp. En del af gangene føler jeg dog, at vi rammer ham og gør ham god, udtaler Jesper Houmark, der ikke mener, at respekten var for stor for Nørklit:

– Nej, det tror jeg faktisk ikke. I sidste sæson gennemhullede vi ham i to kampe, så jeg tænker ikke, at det var respekten, der var problemet. Jeg tænker mere, at det var de store chancer i starten, som vi brændte, det får Nørklit helt op at køre og giver ham selvtillid, forklarer Jesper Houmark og fortsætter:

– Til gengæld vil jeg i den sammenhæng gerne rose Marcus Rahbek. Han brændte et skud i starten af kampen, men efterfølgende tog han virkelig revanche og scorede fire flotte mål, og lavede også to bolderobringer i forsvaret. Det var rigtig godt at se Rahbek komme tilbage på den måde. Det var noget af det mest positive at tage med, lyder det fra FHK-træneren.