Engang imellem får jeg lyst til at udøve vold. Ja, det lyder selvfølgelig ikke så godt, men tænker, det ville ende lykkeligt! Har lyst til at gå hen til triste mennesker og ruske i dem, og finde lige netop de lyspunkter i livet, som kan virke umulige at finde. Men de er der! Vi skal bare lede de rigtige steder!

I klinikken møder jeg rigtig mange mennesker, som har set livet fra den ikke så pæne side, hvorefter de har valgt at værdsætte det, på en helt anden måde. Flere lægger mere vægt på bløde værdier, spiller spil med familien, går ture hånd i hånd og inviterer vennerne over meget oftere.

Men hvorfor skal vi som menneske egentlig helt der ud, inden vi værdsætter hvad vi har? Burde vi ikke rejse os op, råbe højt af glæde og gøre lige det vi har mest lyst til – uden grund? Være lidt selvfede over, at vi faktisk ER. Være glade for, hvad vi har, i stedet for at stræbe efter, hvad vi kan få. Ikke dermed sagt, at vi ikke skal have mål, det er en helt anden snak. Men bare være lidt mere obs på, hvor fødderne står lige nu.

Man kunne starte med at spørge naboen, om hun skal have noget med, næste gang der skal handles, svinge støvsugeren for en syg ven eller blot kramme sine børn 5 sekunder længere, så de uden ord kan mærke, at man virkelig holder af dem? Eller blot sidde og smile LIGE NU, bare fordi du kan!

PYT

Det er præcis som med maden, hvis vi er et skridt foran, så er der plads til disse ting! Prøv dette eksperiment! Næste gang der kommer en ”kanon-kugle-sok” ned i vasketøjskurven – ja, det hedder de her hjemme, for det ligner de, når de hænger pænt på snor og ikke fylder mere end 5 cm i længden, trods deres størrelse 44, at sige højt ”pyt ” alt imens du smiler og giver dig selv et klap på skulderen. Inden du ser dig om, har du frigivet nogle skønne hormoner i kroppen, og du er derefter klar til at gøre det ved andre ting i hverdagen. Havregryn i vasken tager jo reelt ikke lang tid at skylle væk.. Ca. halv den tid det tager, at finde den skyldige og trække personen hen til vasken, for at tilfredsstille dit behov. Disse ”pyt” handlinger med efterfulgte skuldreklap (visuelle eller faktiske) giver ild til din skønne indre flamme! Dyrk den <3

Når man længe har gjort noget godt for en anden, stopper man op og tænker, hey hov, jeg har da ikke fået noget igen. Det får ofte en til at stoppe med de gode gerninger! MEN hvis du i stedet tænker, hvad gør det ved mig, når jeg gør noget godt for andre, og på den måde holder flammen i kog, SÅ bliver det bare lidt sjovere at leve! Og karma venner – den kommer tilbage! Nogle gange skal man bare vente lidt længere på den, men trust me! Både god og dårlig karma rammer en.. Så sørg lige for at fylde dit liv med overfed karma <3

Er du med på lidt julehygge?

Fra 1. december til juleaften, vil jeg lave nogle små udfordringer. Det kræver hverken meget plads eller atletiske egenskaber! Du finder dagens udfordring på Ironwomandk på Facebook – jeg vil hver dag enten ligge en lille video eller billede op – er du frisk?

Tak

I sidste uge bad jeg om jeres hjælp – og det må jeg da lige sige jeg fik!! Taaaaak. Vandt Årets Triathlon Billede med over 200 stemmer! Bukker og najer i støvet. Glæder mig til at teste gevinsten, som er den fedeste TYR våddragt – lover der kommer et billede 😉

Stor karma krammer herfra

/Mette Bjeld

Pyt og lidt ekstra tryllestøv til dig