FC Fredericia har ikke vundet en kamp siden d. 24. september, og er røget ned i tabellen i NordicBet Ligaen. DBU Pokalen er derfor en kærkommen lejlighed til at komme i gang igen, og samtidig fortsætte pokaleventyret.

Fredericianerne hentede et point i sidste minut mod FC Roskilde, og det har formentlig givet en god portion selvtillid inden dagens opgør.

HB Køge på den anden side er inde i en endnu mere negativ spiral. Fusionsklubben, der har rødder i Køge og Herfølge, har ikke vundet en eneste kamp siden d. 20. september – med andre ord sidste pokalkamp.

Kort tid efter lodtrækningen til denne pokalrunde, 1/8-finalerne, mødtes HB Køge og Fredericia i NordicBet Ligaen. Det opgør endte 0-0, efter et opgør, hvor begge hold havde chancen for at vinde. I aften bliver det spændende, hvem der har lært mest af det opgør.

Til aftenens opgør er det ligeledes muligt at afhente fribilletter hos Silvan helt frem til klokken 18:00. Forlydningerne går på, at allerede over 700 har været forbi Silvan for at hente en billet, hvorfor der venter fredericianerne god opbakning i aftenens opgør.

Det siger FCF’er om kampen

FC Fredericia var som nævnt i kamp mod FC Roskilde i søndags. Det er dog ikke det stor tema i FCF-lejren, da der er blevet restitueret godt siden kampen.

– Det er den, ja. Vi spiller først imorgen aften (onsdag, red.), så vi har lidt længere tid. Jeg synes, at vi har fået restitueret godt og har ikke brugt så mange kræfter til træningerne, så vi skal nok være klar, siger Mikkel Knudsen.

De fem seneste indbyrdes opgør mellem FCF og HBK

01.10.2017: HBK vs FCF 0-0
11.05.2017: HBK vs FCF 1-1
19.03.2017: FCF vs HBK 0-0
14.08.2016: FCF vs HBK 2-1
17.04.2016: FCF vs HBK 0-3