Mange iPhone-fans har ventet hele året på det, der skete i dag den 7. september. Det var nemlig her, at Apple afholdt sit store årlige septemberevent, hvor de præsenterer nye produkter. Og også i år blev der præsenteret nye, spændende gadgets fra Apples hånd. Og den store mobilgigant skuffede heller ikke sine tilhængere denne gang. 

Til den store lancering præsenterede Apple blandt andet den nyeste iPhone. De introducerede både standardmodellen samt de nye variationer af iPhone-familien. Familiens konstellation ændres nemlig en smule. Således er familiens mindste medlem – iPhone Mini – ikke længere at finde i bunden. I stedet består iPhone 14-sortimentet af en standard iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max og iPhone 14 Pro Max. 

Nye trends og teknologier fandt vej til iPhone 14

Som altid er den nyeste iPhone-model spækket med moderne teknologier, som gør den praktisk, nem og sjov at bruge i hverdagen. Vil du gerne være blandt de første, der er med på iPhone 14-bølgen? Så køb iPhone 14 her. Lige nu kan du lave en iPhone-forudbestilling, og der går ikke længe, før den er på lager, så du kan vise den frem. 

De nye teknologier i iPhone 14 inkluderer også ændringer til kameraet, hvilket efterhånden er mere reglen end undtagelsen, hver gang der præsenteres en ny iPhone. Således har iPhone 14’s standardmodel og Plus-model et kamera med 12 MP og to gange optisk zoom samt en lagerplads på op til 512 GB. Pro og Pro Max kommer med et kamera med 48 MP, som kan tage super lækre billeder samt et virkelig gedigent frontkamera. Her kan du få op til 1 TB lagerplads.

Opdateret design i forskellige prisklasser

Den overskrift kræver vist nærmere forklaring. En iPhone uden hak er netop noget, som mange iPhone-fans har sukket efter. Vi taler her om det hak, der er øverst på skærmen på alle iPhones med Face ID. Det lille hak stjal en del af skærmen, men er nu sparet væk på Pro-modellerne for at give en mere strømlinet model til de dyrere prisklasser. 

Apropos prisklasser kommer det mange til gode, at der nu er kommet en iPhone 14 Plus, som ikke er Pro. Det betyder, at du har mulighed for at få en iPhone 14 med en stor 6,7” skærm – uden at du skal betale i dyre domme for Pro-features. Har du ikke brug for en kæmpeskærm, er der også standard- og Pro-modellen med en 6,1” skærm. Begge Pro-modellerne har fået en ny feature i form af en Always On-skærm.

Den funktion gør det muligt, at din iPhone 14 viser informationer på skærmen, selv når skærmen er slukket. Det er en funktion, mange har håbet, ville komme – idet fx Samsung har rocket den længe. På Always on-skærmen kan du blandt andet se klokken, notifikationer i de vigtigste apps og dato på nuværende tidspunkt.

Derudover er der kommet flere farver til. Foruden de klassiske iPhone-farver kan du nu også bestille din iPhone 14 i lilla, ligesom Pro-modellerne fås i “Deep Purple”. Der er i det hele taget noget for enhver smag og enhver pengepung, når du vælger en iPhone 14.