Restaurant Ti Trin Ned har i dag med øjeblikkelig virkning annulleret alle bordreservationer for de kommende dage – og lukker dermed restauranten midlertidigt ned.

Beslutningen tager afsæt i, at der i teknikrumskælderen under restauranten i dag er fundet spor, der kan stamme fra skadedyr – og for at afdække, om der er et problem, og i givet fald, hvad der skal gøres, er der derfor øjeblikkeligt iværksat en specialistundersøgelse af den tre år gamle bygning på Fredericias havnefront.

Mette & Rainer Gassner, som står bag Ti Trin Ned, har besluttet, at der ikke skal løbes nogen form for risiko – og at genåbning af restauranten nu afventer resultatet af undersøgelserne.

– Vi er helt utrolig kede af det på vores gæsters vegne. Vi ved, at de har glædet sig, mange krydser landet for at besøge os – og bliver utroligt skuffede, når vi i dag kontakter dem for at forklare situationen. Men vi håber at blive mødt med forståelse for vores beslutning. Det er ikke nemt – men det rigtige at gøre, siger parret.

Mette & Rainer Gassner er i dialog med de lokale myndigheder og Fødevarestyrelsen – og vil orientere, så snart der er nyt i sagen.

5 1 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer