Radiant Arcadia er et orkester, der består af kvindelige musikere med forskellige kulturelle og religiøse baggrunde. De mødes i musikken – skaber, udveksler og deler. Det er foreløbig blevet til cd´en ”Together” og festival- og klub koncerter i Danmark og store dele af verden. Søndag d. 5. november spiller de i på Fredericias livescene, Tøjhuset.

“Radiant Arcadia, som med deres fuldstændigt blændende musikalitet og virkeligt vellykkede fusionering af folkemusiktraditioner fra flere verdensdele gav mig et af mit musikårs bedste koncertoplevelser “

Information Emil Eggert Scherrebeck (Copenhagen World Music festival, 2015)

Radiant Arcadia synger og spiller sange på arabisk, urdu, dansk, hebraisk, engelsk og yiddish. Orkestret har eksisteret i fire år, hvor bandet er blevet knyttet tæt sammen både på det musikalske og medmenneskelige plan. På deres rejser i bl.a Indien, Marokko og Færøerne blev kvinderne opmærksomme på, hvor vigtigt det er med en kvindelig “Culture-club ” – særlig i disse tider, hvor fjendebilleder trives i bedste velgående.

“Vi ønsker at vise, at man kan mødes i musikken, uanset om man er forskellige og uenige”, siger Radiant Arcadia . Alle medlemmerne i Radiant Arcadia bidrager med sange, og der er både traditionel musik og deres egne kompositioner.

Idekvinden bagved Radiant Arcadia er Annette Bellaoui. Hun har i årtier har arbejdet med projektet Missing Voices, som opmuntrer, især muslimske kvinder, til at stå frem og vise deres musiske evner.

Line up: Channe Nussbaum, Anne Eltard, Sarah Yaseen, Anja Præst, Maren Hallberg, Karen Jørgensen, Renu Hussein + en gæstesanger.

Billetter til koncerten, der starter kl. 20, kan købes på tojhuset.dk.