Queen Machine vender tilbage til Fredericia den 3. november og indtager thansen arena med deres store show og passion for Queens udødelige hits.

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Efter Queen Machines første optræden på Axeltorv i Fredericia i 2010 har næsten årlige Queen Machine koncerter her i Fredericia været en selvfølge. Og 2022 bliver heldigvis ingen undtagelse for den 3. november er de igen klar med deres fantastiske show i thansen arena.

Direktør for EventC, Ulrich Nicolaisen. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

– Bag koncerten står igen både EventC og Rock Under Broen, som fortsætter samarbejdet om de større koncerter i Fredericia og Middelfart. Både Ulrich Nicolaisen fra EventC og Bent Frandsen fra Rock Under Broen er glade for det. Det fungerer fint og giver en fin synenergi begge veje, udtaler Ulrich Nicolaisen og tilføjer at han glæder sig til endnu engang at holde en kæmpe fest sammen med Queen Machine.

Bent Frandsen, Rock under broen Foto: AVISEN

Bent Frandsen fra Rock Under Broen glæder sig over at få besøg af Queen Machine hele to gange i år. Første gang til Rock Under Broen den 11. juni og så igen i november. En koncert med Queen Machine er ikke bare en koncert men et helt fantastik show, og hvis man som Queen-fan ikke allerede har oplevet dem, skal man gøre sig selv den oplevelse.

– Jeg var selv skeptisk før jeg hørte dem første gang, udtaler Bent Frandsen og lover at man ikke går skuffet hjem:

– Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.  

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.


Billetsalget er netop startet på www.billet.dk/queen-machine-i-fredericia