I en pressemeddelelse, skriver NGO’en, Politisk Dialog, at man beklager at det politiske arrangement i morgen hos Peugeot i Fredericia aflyses. Der var ellers lagt op til en spændende debut for foreningen med et af dansk politiks meste spændende byer i disse måneder.

– Da Socialdemokratiet og Enhedslisten ikke har ønsket at deltage i debatten ser vi os nødsaget til at aflyse arrangement hos Peugeot i Fredericia den 26. juni kl.14:30, skriver Politisk Dialog.

– En debat om Fredericias fremtid giver kun mening hvis der er bred politisk opbakning fra alle partier, tilføjer man.

Foreningen, der gerne vil styrke demokratiet med politiske arrangementer havde ellers i første omgang fået tilsagn fra partierne, men 80 kroner, der skulle dække ostebord, lokaler og øvrige omkostninger, var altså for meget for parterne, der samtidig også havde flere krav til at stille op.

– Vi havde set frem til en spændene politisk eftermiddag i Fredericia. Vores næste event foregår på Djursland, men bestyrelsen håber, at vi får mulighed for vende tilbage til Fredericia med endnu et spændende event på et senere tidspunkt.

Pengene refunderes til de tilmeldte

– Vi takker alle dem der har tilmeldt sig arrangementet, og håber at se jer en anden gang. Vi sørger selvfølgelig for at deltagergebyret refunderes hurtigst muligt, slutter Politisk Dialog.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Karsten Byrgesen
Karsten Byrgesen (@karstenbyrgesen)
10:27 - 25. juni 2021 10:27

Liste A og Ø`s framelding til et møde i demokratiets tjeneste giver et par ekstra fritimer lørdag eftermiddag, hvor jeg havde planlagt at deltage i panel debatten. Jeg spørger til politisk åbenhed og bliver mødt med surhed, bandeord, og med anklager om sammensværgelse (karaktermord) som Socialdemokratiet nu vælger at udtrykke det. Når de røde partierne kravler under radaren, bestyrker det opfattelsen og bekræftelsen af en usund politisk lukkethedskultur som forskeren Roger Buck kalder for stærkt problematisk.

Brian Magnussen
Brian Magnussen
12:42 - 25. juni 2021 12:42

80 kr, for et ostebord. Der har ellers nok været penge til advokatundersøgelser og politikerlønninger. Selv betaler jeg for det jeg spiser af dagpengesatsen samt den løn jeg tjener på arbejdsmarkedet. Jeg er opdraget med at man ikke kan leve gratis eller på bekostning af andre.

Jesper
Jesper
14:27 - 25. juni 2021 14:27

Jeg kommer fame heller ikke med min professionalisme lørdag eftermiddag i flere timer gratis, for at få lov til at betale 80kr….

Poul Rand
Poul Rand
10:18 - 27. juni 2021 10:18

Ærgerligt,, de 80 kr for bespisning, burde ikke afholde folk med rigtig interesse for politik i at fremmøde og møde kandidaterne, A og Ø’s framelding er virkelig beklageligt, det kunne være en god start på den politiske debat før sommerferien. Nu bliver vi nød til sommeren over at høre på de skriv der kommer i dagspressen uden mulighed for at spørge ind. MEN det er måske det der ønskes? at holde borgene uoplyste ??

Andreas Tobiassen
Andreas Tobiassen
18:39 - 27. juni 2021 18:39
Svar til  Poul Rand

Kom nu ind i kampen, Poul. Enhedslisten har meldt helt klart ud, hvorfor vi meldte fra. Og vi gjorde det skam også i ganske god tid.
Vi har deltaget i utallige debatter og kommer heldigvis også til at gøre det igen, men vi accepterer ikke at skulle betale 1000 kr for at være med i dne debat. Og vi bryder os heller ikke om at andre skal betale for at se det. Hvis den NGO havde så noble og idealistiske tanker så havde de nok ikke krævet penge af deltagerne.