SF’s formand Pia Olsen Dyhr kommer til Fredericia torsdag den 16. november. Sammen med lokale SF-kandidater vil hun snakke med folk og uddele valgflyers i gågaden (på hjørnet af Jyllandsgade og Gothersgade) fra klokken 13.00.

Vi vil også besøge restauranten Joni Marmarita, som Joni og Dina startede, da de kom til Danmark som flygtninge for to år siden. Pia Olsen Dyhr vil fortælle om SF’s politik på integrationsområdet og om iværksætter politik. Hun vil slå et slag for, at Danmark – og Fredericia – bør og kan tage imod FN’s kvoteflygtninge fra lejrene i nærområder til krigszonerne.

I SF Fredericia synes, vi at emnerne integration af nydanskere og iværksætter politikken har fyldt meget lidt i valgkampen denne gang. Derfor sætter vi igen fokus på disse temaer torsdag aften kl. 19.00 til 21.00 ved et fælles arrangement med Socialdemokratiet. Arrangementet holdes hos MQM biler på Treldevej 34, det er en bilforretning som brødrene Milad, Qais og Mohammad Habibi åbnede i den tidligere Nettobutik d. 1. juli i år.

Mødet indledes med, at etnisk iværksætterkonsulent Mushin Turkyilmaz fortæller om sit arbejde og giver inspiration til, hvordan man kan støtte iværksætteri i kommunen. Oplægget lægger op til debat mellem de fremmødte med fokus på emnerne iværksætteri og integration.