I anledning af kommunalvalget lægger Electrolux i aften hus til et debatmøde med repræsentanter fra Fredericia byråds nuværende fem partier. Electrolux har inviteret medarbejdere, deres familier, venner og naboer med. I panelet sidder: Jacob Bjerregaard (A), Susanne Eilsersen (O), Pernelle Jensen (V), Cecilie Roed Schultz (Ø) og Marianne Thomsen (F). Debatten foregår kl.19-21 i kantinen på Strevelinsvej 38-40.

“Det er både vores ønske og klare intention at fremstå politisk neutrale, selvom vi lægger hus til et debatmøde. Vi ønsker blot som virksomhed at være en aktiv del af lokalsamfundet, hvilket dette møde er et eksempel på – andre eksempler er løbende uddannelse af tre elever, vores deltagelse i InnoCamp, samarbejdet med EUC Lillebælt og IBC,” fortæller HR Manager Anne Mette Hildebrand og fortsætter:

“Vi kunne tænke os at høre politikernes holdninger til de trafikale forhold ved Løvbjerg/McDonalds/Rema1000, og vi har også inviteret alle virksomheder på Strevelinsvej til også at møde op også.”

Electrolux Country Manger, Søren Bang vil byde velkommen, og derefter vil politikerne give kort oplæg på tre minutter med fokus tre på drivkræfter fra Electrolux’s formål, som er: “Shape living for the better”, at skabe den bedst mulige levevis. Det arbejder Fredericia-virksomheden hen imod med udgangspunkt i tre strategiske drivkræfter; Agér bæredygtigt, Skab bedre oplevelser og Søg forbedringer.

Hvad politikerne ser som de tre væsentligste indsatser? Hvordan vil de arbejde for for at skabe bedst mulige levevis for virksomheder og borgere i Fredericia og så er debatten naturligvis åben for alle fremmødte.