Foreningen GUF præsenterer endnu engang smuk og traditionel skotsk musik på KulturØen i Middelfart. Nærmere bestemt er det torsdag den 31. marts kl. 20.00.

Set i lyset af de helt specielle og bekymrende forhold der i denne tid tegner sig i Ukraine, har GUF som et helt særligt tiltag, valgt at invitere og åbne dørene for op til 50 ukrainske flygtninge med midlertidig bopæl i Middelfart Kommune. Flygtningene er inviteret via de organisationer som formidler de pågældendes ophold i Middelfart Kommune.
Tilmelding kan ske direkte på hjemmesiden www.guf-strib.dk.

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste og mest moderne engelske folkbands. Med fast base i England turnerer de flittigt i det meste af Europa og New Zealand.
Pete Abbott er en fantastisk singer/songwriter og guitarist og er desuden drivkraften i bandet. Selvom han er en erfaren soloartist, er det tydeligt at han nyder at dele scenen med to gode musikere og venner.
Gregor Borland er en af Skotlands absolut bedste violinister med 8 mesterskaber i Scottish Fiddle bag sig. Han har turneret over hele verden med forskellige højt profilerede musikere og bands, og han underviser på egne Fiddle-skoler i Skotland og Spanien.
Dave Walmisley er en talentfuld multi-instrumentalist og singer/songwriter. Han tilføjer sit helt eget touch til bandets arrangementer og harmonier. Daves on-stage humor gør ham til et meget populært medlem af bandet.

Other Roads, som har udgivet 9 CD’er, skaber den helt unikke sound, der kendetegner deres koncerter, ved at kombinere musikken med deres vellydende vokalharmonier. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes.

Billetter til koncerten kan købes på www.guf-strib.dk hvor der også kan læses om kommende koncerter. Onsdag den 27. april er der dansk musik på programmet ved Søren Krogh Band.