Esmeralda i Middelfart byder på lækkert moderigtigt tøj. Travlheden har ramt butikken Esmeralda, glade kunder går ind og ud af butikken med hænderne fulde af poser. Ikke nok med, at butikken byder på lækkert moderigtig tøj, så går kunderne også ud af butikken med masse idéer til deres stil. 

Vejret er gråt og koldt denne denne novemberdag – en rigtig regnvejrsdag i november. Gåturen på gågaden er i sig selv en oplevelsesrig tur. Stemningen i byen er hyggelig. Julestemningen er ved at tage over i Middelfart by, og det varmer ens hjerte. Julepynten og alle de smukke juletræer, som er blevet sat op langs gågaden får mig i julehumør.

Vinden blæser direkte i hovedet på mig, da jeg søger hen mod butikken Esmeralda. Igennem vinduet lægger jeg mærke til ekspedienten, som smiler rigtig meget til mig. Jeg går ind i butikken, og bliver modtaget af to rigtig søde ekspedienter, Anne og Sophie. Gitte Hein – chefen, er ikke i butikken i dag, men Anne og Sophie falder i snak med mig om det tøj, som i øjeblikket er meget populært blandt kunderne.

Butikken har ligget der i 35 år, og er en populær tøjbutik blandt middelfarterne.
I den tid jeg var i butikken, var der kunder næsten hele tiden. Den ekspedition som kunderne fik af Anne og Sophie, var iøjnefaldene. De klæder alle friskt og moderigtig på, de sætter pris på deres kunder og værner om dem.

Juleshopping til den store guldmedalje

Anne tager snakken med mig angående det tøj, som bliver mest solgt nu her, og de ting, som der bliver solgt op til julen.

”Det er nu alt i butikken, som bliver solgt, vi har ikke sådan en virkelig specifik vare, som der bliver solgt mest af. Men smykkerne bliver der solgt en del af, hvis man skal nævne én ting”, fortæller Anne Juhl.

”Kjoler og nederdele bliver der også solgt meget af, især lange nederdele. Kvaliteten på dem er rigtig god, der er mange af vores kunder, som kaster sig ud i at prøve noget nyt, når man anbefaler noget til dem, det er rigtig fedt. I dag er mange villige til at springe ud i noget nyt, og det er alle aldre vi taler om”, fortæller Sophie Lykke.

Jeg kigger rundt i butikken, og kan se, at der er rigtig mange farver. Det er oplevelsesrigt at kigge på alt det tøj, som virkelig fanger ens øjne, det får en til at tænke over hvilket sæt tøj, man skal sammensætte næste gang.

”Farver har vi masse af, men mønstre er blevet det nye”, fortæller Anne

Et dejligt møde

De lokale kunder, som kommer ind i butikken kender ekspedienterne så godt, at der er tid til en snak, imens der bliver betalt for varen. Det er dejligt at opleve og giver en god stemning.

Jeg er nødt til at tage et par billeder, og som alle piger og kvinder er,  kan vi ikke lide, at der bliver taget overraskende billeder. Billeder, hvor man ikke føler sig klar, så efter at, der er blevet taget et par billeder, kan vi til sidst blive enige om et af dem.

”Sophie, du ved jo godt det ikke kan blive bedre og vi aldrig bliver tilfredse med det, så det er meget fint det billede”, siger Anne med et smil på læben.

Mødet med Esmeralda afsluttes med latter, og jeg går ud af butikken med kæmpe smil på min læbe.

annonce

 

Skriv et svar