I sidste sæson spillede FC Fredericia tre gældende kampe mod Skive, og det blev ikke til en eneste sejr mod skibonitterne. Det skal der laves om på i dag, hvor de to hold tørner sammen på Monjasa Park klokken 14:00.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det første opgør i sidste sæson mellem de to hold endte 2-2 efter, at FC Fredericia ellers var foran 2-0, men så gik det ned ad bakke. De to øvrige kampe, som holdene spillede, endte med Skive-sejr, og der venter derfor en drilsk modstander.

»Det er en hård nød at knække, da de (Skive, red.) ikke har fået de point som de havde gjort sig fortjent til. De har leveret mange tilfredsstillende, hvis man kigger på det, og vi skal sørge for, at det ikke sker mod os,« siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, der kan notere sig, at Skive plejer at være garant for virkelig at gå til den:

»Det skal vi også. Vi skal gå ind i duellerne som dem, og der tænker jeg, at vi godt kan matche hinanden. Det er klart, at der er forskellige måder man går ind til kampen mentalt og her er begge hold klar til deres tredje kamp på under en uge.  Vi skal være klar på, at den her kamp tæller ligeså meget som de 21 andre i grundspillet.« 

https://www.vinmedmere.dk/

Agon Mucolli er af disciplinærudvalget blevet tildelt en ekstra spilledagskarantæne, og han er derfor ikke med i dagens kamp. Det samme gør sig gældende for målmanden Elias Olafsson, som skal igennem test til træning før, at han må indgå i kamptruppen. Derudover er Anders Holvad, Dennis Høegh, Steven Enna og Joachim Wagner ude med skader, men afbuddene til trods kan der vente rotation i FC Fredericias startopstilling.

»Vi kigger på ressourcerne. Vi vil gerne have kontinuritet i hvem der spiler sammen og så skal vi sætte det rigtige op og se på hvem vi rokerer med. Der har spillerne en stor opgave og andel i at vi skal lykkedes,« siger Michael Hansen og fortsætter: 

»Vores trup er ikke så meget anderledes end mod HB Køge, så på den måde er der ikke så meget. Det er bare kræfterne der skal fordeles.«

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Skive klokken 14:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer