Der var stor dansk jubel i Dublin i nat, efter, at det danske fodboldlandshold havde sikret sig pladsen til VM i Rusland 2018. Middelfarts Kong Christian Eriksen spillede en fremragende kamp, og havde endda overskud til at lade “Lord Bendtner” skyde straffespark. Vi talte med en af de fredericianere, der havde taget turen til Dublin, erhvervsmanden Ole Nikolajsen.

Foto: Ole Nikolajsen, Dublin.

“Vi købte billetter med det samme de kom til salg. Steen Jensen og jeg plejer ca. en gang om året at rejse til en kamp. I dag var det mega fedt at være dansker i Dublin”, siger en glad Ole Nikolajsen og fortsætter:

Foto: Ole Nikolajsen, Dublin.

“Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Festen startede kl.15.00 på en lokal pub, hvor DBU havde fanzone. Det var virkelig fedt, og vi havde nogle gode timer. Også irerne var utrolig fair og rare at være sammen med. Efter kampen ønskede de os tillykke, og sagde, at det bedste hold vand”.

Ole og Steen. Foto: Ole Nikolajsen, Dublin.

“Undervejs sang vi: 2-1 er godt, score Bendtner går vi amok, og det gjorde vi så. Lige nu er det rigtig sjovt, vi er på vej på pub med tre lokale irer.”

Foto: Ole Nikolajsen, Dublin.