Bilister, der lægger vægt på en ren bil og gerne vil slippe for køen til vaskehallen om søndagen, kan glæde sig over OK’s nye vaskekoncept. Nu kan man nemlig vaske bilen, så tit man vil og til en fast pris i OK’s miljøvenlige vaskehal hos Autogården i Fredericia

Idémanden bag det nye vaske-abonnement er konceptudviklingschef i OK, Gert Johansen:
”Vi kender idéen fra mobiltelefoni og fitnesscentre, og jeg synes egentlig, at det er en optimal løsning for bilister, som lægger vægt på, at bilen altid skal være ren.”

For 149 kroner om måneden kan man vaske sin bil, så tit man vil mellem klokken 18 og 22 alle ugens dage i OK-vaskehallen på Egeskovvej i Fredercia. Er du på tur i sommerlandet gælder abonnementet OK Fri Bilvask også i langt de fleste OK-vaskehaller i Danmark.

”Regelmæssig bilvask er faktisk en vigtig del af at holde sin bil ved lige. Og med et prisspænd på vask fra 119 kr. for den dyreste til 69 kr. for den billigste skal man ikke vaske mange gange på en måned, før vaskeabonnementet er tjent hjem,” siger Gert Johansen.

Regelmæssig vask giver bedre brugtpris
At regelmæssig bilvask spiller en vigtig rolle, også når bilen skal sælges, bekræftes af markedsanalytiker Jan Lang fra Bilbasen:

”Det er de færreste, som bryder sig om at købe en bil, hvor indgroet snavs og skidt gennem lang tid har sat sit præg på lakken. Dårlig udvendig vedligehold trækker helt klart prisen ned,” lyder hans vurdering.

Svanevask med god samvittighed
Der er heller ingen grund til dårlig samvittighed over at vaske bilen flere gange om måneden. Vaskehallerne på Als bærer det nordiske miljømærke ‘Svanen,’ ligesom langt de fleste vaskehaller i OK-kæden. ‘Svanen’ sikrer biologisk rensning af vandet, begrænset forbrug af drikkevand og minimal udledning af miljøskadelige stoffer fra vasken.

Fakta om OK Fri Bilvask:

• Det kræver et OK Benzinkort at oprette OK Fri Bilvask.
• Du betaler nemt og enkelt via dit OK Benzinkort én gang om måneden.
• OK Fri Bilvask findes på 106 ud af OK-kædens 116 vaskehaller i hele Danmark.
• Langt de fleste OK-vaskehaller er svanemærkede og skånsomme for miljøet.
• Med OK Fri Bilvask får man ubegrænset bilvask fra kl. 18-22 alle ugens dage.
• OK Fri Bilvask gælder privatbiler, og man kan kun tilmelde én bil per OK Benzinkort.
• OK er det eneste benzinselskab i Danmark, som tilbyder vaskeabonnementet Fri Bilvask.