Torsdag aften gæster FHK Odder på udebane. Finder kampen en vinder, er vinderholdet alene i front af 1. division indtil rundens øvrige kampe er afviklet.

Der er en kamp i kampen. På Odders mandskab er Jacob Lyhne, der efter en enkelt sæson med blandet succes tørnede ud i FHK. Nu nyder han stort ansvar i Odder, hvor han har en stor rolle i forsvaret, men når muligheden byder sig, også spiller med angrebsmæssigt som i den seneste kamp mod HØJ, hvor Lyhne fandt vejen til netmaskerne syv gange.

I den seneste kamp mod HØJ var Odder ramt af skadesproblemer.  Alle holdets tre keepere døjede med problemer op til kampen. Nicolai Neupart havde hold i ryggen, Tomas Olason var syg og Erik Friis blev ramt af en bold i hovedet til træning. Friis nåede dog at blive klar og endte med at spille en stor kamp.

Foruden keeper-problemerne var Odder også uden profilen Ronnie Mathiesen, der har knæproblemer. Om han er klar mod FHK er uvist.

Odder har i denne sæson taget flere flotte skalpe hjemme i Spektrum Odder, hvor det er blevet til sejre mod Team Sydhavsøerne og TMS Ringsted. Til gengæld har de tabt til Skive i Spektrum.

FHK har spillet to gældende kampe i Spektrum Odder. Begge gange er det blevet til nederlag og begge gange har fredericianerne lavet 26 mål. I sidste sæson blev det til et nederlag på 30-26 i den østjyske stationsby nær Aarhus.

Efter at have lukket 33 mål ind i hjemmekampen mod TMS Ringsted, har Jimmi Andersen virkelig fundet storspillet frem i FHK-målet i de seneste to kampe. Han har holdt Thomas Aagaard på bænken hele kampen mod både Frederikshavn og Skive.

Der forventes mange tilskuere på plads i Spektrum Odder torsdag aften til topopgøret. Fra den fredericianske lejr meldes der om, at der forventes stor opbakning til opgøret fra HK Ultras og det øvrige FHK-pubikum, ligesom der har været det sæsonen igennem til de øvrige udekampe for FHK.