Nyt flyttefirma med usædvanlig fleksibilitet startet i Fredericia.

Jeg møder den unge mand Benjamin Andreasen på hans hjemmeadresse i Fredericia, hans hjem bærer præg af en rigtig iværksætter. Der er mange papkasser der venter på at blive foldet ud, så hans firma og drøm Flytteandreassen, kan komme ud og køre med kundernes dyrebare ejendele. Der er alt, hvad der skal bruges i firmaet, jeg spottede også en splinter ny flyttevogn, så alt er klart.

Benjamin er 27 år gammel, han er typen der sætter en dyd i at pakke en bil ordentligt, og ser det som et kæmpe ansvar at flyttes folks ting. Han siger, “jeg har aldrig selv brugt en flyttemand fordi jeg er nervøs for mine ting”, det er den tilgang som firmaet har.

Benjamin er meget oprigtig i hans ansvarsfølelse, og jeg kan mærke, at han er mere end klar.

Usædvanlig fleksibilitet

Planen er selvfølgelig at vokse til nr. 2 vogn, men fleksibilitet er i, at de kan flytte for dig juleaften eller nytårsaften, Flytteandreassen kører ud året og døgnet rundt.

Fotograf: Thomas Lægaard. Fredericia Avisen

Benjamin sidder klar og han virker topmotiveret, en del af hans plan er at når han har kørt 500 flytninger, laver hen en konkurrence blandt kunderne, hvor man kan vinde gavekort til dagligvarebutikker. Han er en ung mand med et stort netværk, så alt er på plads, han venter bare på at folk skal flytte.

http://www.flytteandreassen.dk