Lokalt rockband bliver synlig på youtube i dag og deres nye single kan downloades på Spotify. Vi plejer hvert år at se Black Income til sommerrock men i dag kan du tage dem med på mobilen.

Black Income er et lokalt band, som skriver på deres hjemmeside, at de er et alternativ rockband, der blander Grunge, Fuzz og Stoner til en dødelig cocktail. Det er præcis, hvad de gør og det er de stolte af, jeg fik en snak med trommeslageren Lars Olrik i dag inden deres nye video skulle have premiere tidlig dansk tid i morges. Den udgives på et strategisk godt tidspunkt, for den type den musik de spiller har et noget større publikum i Usa. “Ligeledes i Tyskland kan vi se der er en del afspilninger på Spotify” siger Lars Olrik. “Henrik Thrane og jeg spiller egentlig bare den slags musik vi elsker, også tilføjer vores egen stil” siger Lars.

Den nye single, Feels like a storm, er indspillet i Medley Studios i København, hvor det kendte lokale ansigt Søren “Søgge” Andersen har produceret nummeret. Videoen er lavet af Jannick Thrane – TUBE IT, skuespilleren er Jacob Nissen. Jacob Nissen kender vi også fra Teater Malstrøm, som fylder rammerne ud i det Bruunske Pakhus. Clark Paulsen har stået for fotograferingen. Black Income er Henrik Thrane, Lars Olrik og Michael Gersdorff Kristensen.

Albummet Noise Pollution fra 2016  fik hele 5 stjerner i musikmagasinet Gaffa, og ligesom dengang kan man sagtens høre inspirationskilderne. Hvis man kan lide Black Income, vil man elske denne nye udgivelse.

Dejligt når der kommer udgivelser fra Fredericia, find Black Income på Spotify