50-årig Ole Haugaard Jensen startede pr. 1. marts som erhvervskonsulent hos Middelfart Erhvervscenter. Hans baggrund er inden for blandt andet salg, rekruttering, HR, uddannelse og rådgivning.

Ole Haugaard Jensen bor privat i Vejle, og er gift, og har et barn på 19 år, der til sommer bliver student på handelsgymnasiet.

Senest har Ole Haugaard Jensen haft en stilling hos Fredericia Kommune som virksomhedskonsulent, men den 1. marts startede han i denne nye stilling hos Middelfart Erhvervscenter.

– På god gammeldags manér var der et stillingsopslag, der var attraktivt. Det passede med hvad jeg har lavet tidligere. Middelfart Erhvervscenter har lavet en ny plan 2025 med seks punkter og dem kunne jeg byde ind med erfaring fra tidligere jobs. Det ene sted med markedsføring og det andet med uddannelse, siger Ole Haugaard Jensen.

Strategien Ole hentyder til er, at der sættes en ny retning for Middelfart Erhvervscenter, der skal være en forening, hvor man kan mærke, at man er en del af det. Strategien skal være med til at understøtte og udvikle erhvervslivet i hele Middelfart Kommune. De har lavet seks punkter, som der arbejdes med i de kommende år:

 • Netværk
  Middelfart Erhvervscenter ser store muligheder i et stærkt fællesskab blandt vores medlemmer. Medlemmerne skal mødes i flere forskellige sammenhænge – både socialt og fagligt. Medlemmerne efterspørger flere netværk hvor de kan dele viden og erfaringer. Organisationen vil derfor opprioritere antallet af netværk og sociale arrangementer under Middelfart Erhvervscenter.
 • Iværksættere
  Middelfart Erhvervscenter ønsker et aktivt og spirende iværksættermiljø i Middelfart Kommune, og med etableringen af iværksætterhuset ”The Platform” styrker de i fællesskab indsatserne over for iværksætterne. Middelfart Erhvervscenter vil i samarbejde med The Platform øge udbuddet af tilbud til iværksættere. De vil bl.a. starte iværksættercaféer, lette adgangen til investorer, etablere en mentorordning samt facilitere faglige møder. Middelfart Erhvervscenter ønsker at samarbejde med øvrige aktører, herunder Brobygning Middelfart, om indsatser, der styrker iværksætterkulturen i hele kommunen, herunder tiltag, der styrker entreprenørskab i alle deres skoler.
 • Vidensdeling
  Middelfart Erhvervscenter vil arbejde for størst mulig vidensdeling blandt deres medlemmer og holde events, der understøtter det.
 • Arbejdskraft
  Middelfart Erhvervscenter vil arbejde for et optimeret og fleksibelt lokalt arbejdsmarked.
 • Kommunikation
  Middelfart Erhvervscenter vil styrke deres kommunikation med lokalsamfundet og deres medlemmer.
 • Dialog
  Middelfart Erhvervscenter har ambitioner om, at Middelfart skal være Danmarks bedste kommune at drive virksomhed i. Middelfart Erhvervsråd vil varetage medlemmernes ønsker til de lokale rammebetingelser.

Opgaven er klar for nyansat

Og opgaven er klar for Ole. Han skal hjælpe med at skubbe erhvervslivet i den rigtige retning.

– Der er to ben i det. Jeg skal servicere de medlemmer der er, og hjælpe iværksætterne med at komme i gang. Jeg skal være med til at få gang i erhvervslivet, siger han.

Ole Haugaard Jensens CV er bredt, og han ser den nye stilling som en sammensætning af det, han har lavet tidligere.

– Det mest gennemgående har været salg i min omkring 30-årig erhvervskarriere. Jeg har været i konsulenthuse, lavet rekruttering, medarbejderudvikling og solgt personlig udvikling, fortæller Ole Haugaard Jensen.

Til dagligt bor Ole Haugaard Jensen i Vejle, men han har tidligere arbejdet i blandt andet Odense og Aarhus. Selvom Middelfart ikke er af samme størrelse, har Ole fået et godt førstehåndsindtryk af byen.

– Jeg er meget positiv overfor det, og nu skal jeg i gang med at opbygge et netværk i byen. Jeg har ikke haft min gang der tidligere, men indtrykket er godt med alt det, der sker i Middelfart, slutter Ole Haugaard Jensen.