Bibliotekerne i Middelfart kommune sætter kvoten til eReolen og Filmstriben op mens husene er lukket. 

På den digitale tjeneste eReolen kan borgere i Middelfart Kommune, via bibliotekets hjemmeside, læse og lytte til e-bøger, lydbøger og podcasts. Der er titler til både børn og voksne, fagbøger og romaner. Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud, hvor man kan se spillefilm, kort- og dokumentarfilm. Almindeligvis kan man låne to lydbøger, to e-bøger og to film på samme tid. 

I øjeblikket har man ikke mulighed for at gå på biblioteket for at finde en god bog. Derfor forhøjer biblioteket antallet af lån på eReolen og Filmstriben til fire lydbøger, fire e-bøger og fire film pr. borger. Dette gælder fra fredag den 20. marts og indtil bibliotekshusene åbner igen.

På bibliotekets hjemmeside kan du læse mere om eReolen og Filmstriben og også finde inspiration til gode læse- og lytteoplevelser. Hver dag lægges en ny anmeldelse af en e-bog, lydbog, podcast eller film på hjemmesiden.

Anmeldelserne skrives på skift af vores bibliotekarer og litteraturformidlere, der arbejder hjemmefra under lukkeperioden.