Nadja Devantier Stengaard er personlig træner, der har hjemme i Fitness World. Hun fortæller om vejen dertil, som startede med, at hun kom tilbage fra stress, angst og en depression. Nu arbejder Nadja på sjette år i Fitness World, og fra i dag og frem til d. 1. december kan man få glæde af Nadjas evner som personlig træner til en besparelse på 25 %.

Nadja Devantier Stengaard har selv været på den anden side af bordet, hvor hun skulle hives op. Hun ved derfor hvad hun taler om, men hele historien med Fitness World og Nadja startede et andet sted.

»Jeg startede med at gøre rent her, og siden har det taget fat. Jeg kom tilbage fra mit forløb med depression og startede her. Så manglede Fitness World personlige trænere, og jeg fik muligheden for at få min uddannelse igennem Fitness World,« siger Nadja og kommer ind på, hvad hun præcis har af uddannelser:

»De holduddannelser, som jeg bruger pt. er yoga, trx og bike som jeg bruger aktivt, og så har jeg bygget det på med personlig træning, kostvejledning og slankekonsulent.«

Især yoga er noget, der ligger Nadja meget på sinde, fortæller hun.

»Yoga er lidt mit hjertebarn, og jeg ved hvad træning kan gøre for sindet og sjælen. Hvis man kigger på vejrtrækning basis, så er det det man skal bruge for at leve, men det er også en mentalpause.«

Under førstebølgen af Covid-19 lukkede landets fitnesscentre ned, og folk begyndte i stedet at løbe og lave hjemmetræning, men Nadja oplever også en anden ændring som følge af pandemien.

»Det er som om, at folk har frigjort mere tid til sig selv. Man så det med de indefrosne feriepenge, der blev udbetalt. Der oplevede jeg, at folk kom ud og investerede i personlig træning for at gøre noget godt for dem selv,« siger Nadja og fortæller, at man kan booke hende som personlig træner via Fitness World hjemmeside, ved at henvende sig i centret på Vejlevej, eller finde hende på Facebook og Instagram.

Hvilke klienter har du typisk?

»Det er alt lige fra vægttab til dem, der vil blive bedre til teknik og have struktur på, og så er der bare dem, som vil have gains. Som kostvejleder ser jeg også gerne, at folk gerne vil spise det de har brug for, og de fleste er faktisk overrasket over, hvor meget man skal spise under et vægttab,« siger Nadja, der ikke mener, at man skal leve stilen, hvor er man for ekstrem:

»Man skal have lov til at spise de ting man kan lide. Jeg lægger en kostplan ud fra det, og hvis man kun spiser junk er det selvfølgelig svært. Ellers er det med bare at spise rigtig. Hvis man spiser grøntsager i stedet for at tage på McDonalds, hvor man kan have spist det man skal have over en hel dag. Som helt almindeligt meneneske får man en liste over ting man skal spise, og så anbefaler jeg, at man tæller kalorier i starten, men derefter kan man tage den på gefühle,« slutter Nadja.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer