Fredericianske Momenti har travlt i disse dage, de sidste detaljer omkring årets firmajulegaver skal på plads. De fleste har booket, men nogle kommer stadig i sidste øjeblik. Momenti leverer ca.25.000 julegaver om året, fortæller de to indehavere Ulrich Nicolaisen og Thomas Larsen, da Fredericia Avisen er på besøg.

Den 24. december nærmer sig, hjulene i samfundet ruller stærkt, julen er tæt på, og nogle er endda startet med firmajulefrokosterne. Supermarkederne startede med marcipan, knas og pynt i september. Imens gør virksomhederne klar til at forkæle deres ansatte med flotte julegaver. Håndteringen af 25.000 julegaver lyder umiddelbart som noget af en logistikopgave, men Momenti er naturligvis som resten af samfundet med på den digitale bølge.

“Ja, det er mange julegaver, men vi har faktisk en webshop, hvor hver enkelt medarbejder kan bestille deres julegave ved fire klik. Det har været populært i år.Vi skal gøre det så nemt for virksomhederne som muligt. Så alt kører vi via vores systemer, også når en medarbejdere ikke har husket at bestille”, fortæller Ulrich Nicolaisen.

Momentis arbejde med årets julegaver starter, når julen lige er slut. “Vi havde første møde den 6. januar. De store kunder kommer allerede i marts, april og maj, hvor virksomhedens julegaveansvarlige besøger Momenti,” fortæller Thomas Larsen.

Og hvad koster julegaverne så i år?

“Førhen var det altid 400 + moms, men vi oplever, at nogle virksomheder har et par produkter, der koster mere. De skal ikke nødvendigvis holde sig til det beløb. Det er typisk de små- og mellemstore virksomheder, som går over de normale 400 kroner. Man lægger sig ikke 100 procent fast længere,” fortæller Thomas Larsen

Hvad er populært i år?

“Det er helt klart boliginteriør og de lækre designs. Men også den nye Menu Carrie LED lampe, har vi fået mange bestillinger på,” fortæller Thomas Larsen.